Λίγες ώρες έμειναν για την αναμέτρηση της επίσημης αγαπημένης με την Εθνική Λετονίας στο πλαίσιο των προκριματικών του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2023. Η Εθνική μας ομάδα βρίσκεται ήδη στο Ηράκλειο και αύριο προπονητές και παίκτες θα δώσουν το 100% με στόχο τη νίκη ώστε να φέρει την ομάδα ένα βήμα πιο κοντά στη τελική φάση.

Οι Δημήτρης Μωραΐτης και Κωστής Γόντικας έκαναν τις τελευταίες δηλώσεις, στάθηκαν στις απουσίες ορισμένων διεθνών ενώ τόνισαν πως θα δώσουν τον καλυτερό τους εαυτό.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του παίκτη του Περιστερίου:

«Η Λετονία είναι πολύ καλή ομάδα, με πολύ καλούς παίκτες. Εμείς έχουμε κάποιες απουσίες σημαντικών παικτών, όπως είναι ο Κασελάκης και ο Αγραβάνης. Όμως όλα τα παιδιά εδώ είμαστε πολύ δεμένοι, έχουμε πολύ καλή χημεία και παρότι δεν είχαμε πολύ χρόνο να προετοιμαστούμε θα κάνουμε κάτι πολύ καλό. Στόχος είναι η νίκη. Θα έχουμε τη στήριξη του κόσμου και θέλουμε να κάνουμε όλους τους Έλληνες περήφανους». 

Παράλληλα, ο Γόντικας υπογράμμισε:

«Οι τραυματισμοί είναι μέρος του παιχνιδιού. Είμαστε στενοχωρημένοι για την απουσία του Δημήτρη (σ.σ. Αγραβάνη). Μακάρι να μπορούσε να ήταν εδώ και να ενισχύσει την ομάδα. Όμως πρέπει να πορευτούμε όσοι είμαστε και να βάλουμε ακόμη πιο μπροστά την ομάδα από τους εαυτούς μας δίνοντας όλοι ό,τι έχουμε για να καλύψουμε και το κενό αυτό. Συν όλα τα άλλα κενά από τους παίκτες που αγωνίζονται στο υψηλότερο επίπεδο. Όμως θα δώσουμε τον καλύτερο εαυτό μας και η παρουσία του κόσμου σε ένα γεμάτο γήπεδο θα μας βοηθήσει πολύ».