Με επιβλητικό τρόπο ολοκλήρωσαν την παρουσία τους στους ομίλους οι Γερμανοί, οι οποίοι διέλυσαν τους ουραγούς Ούγγρους και πλέον ετοιμάζονται για τον αγώνα με τον Μαυροβούνιο και στο… βάθος με την Εθνική μας. Οι οικοδεσπότες παρά το γεγονός ότι ο αγώνας ήταν αδιάφορος, ήταν εξαιρετικοί κυρίως στο δεύτερο μέρος, ανέβηκαν στο 4-1 και πήραν ένα ροζ φύλλο αγώνα που θα τους δώσει ψυχολογία.

Από την άλλη οι Μαγυάροι που ήταν ανταγωνιστικοί μόνο για ένα δεκάλεπτο, έκλεισαν με 0-6 την παρουσία τους τον όμιλο του θανάτου στο Ευρωμπάσκετ, όντας όμως ανταγωνιστικοί σε μερικά παιχνίδια (Βοσνία, Γαλλία), άσχετα αν κλήθηκαν να αγωνιστούν σε τρεις αγώνες χωρίς τον ηγέτη τους Adam Hanga.

Koρυφαίος για τους νικητές ήταν ο Sengfelder με 22 πόντους και 5 ριμπάουντ, ενώ ο φορμαρισμένος Lo τον συνεπικουρούσε με 21 πόντους και 4 ασίστ. Την πεντάδα των διψήφιων έκλεισαν οι Giffey, Obst και Wagner με 19,16 και 15 πόντους αντίστοιχα. Για τους ηττημένους διακρίθηκε ο Perl με 15 πόντους, με Benke, Somogyi και Vojvoda να ακολουθούν με 13,11 και 10.

 

Τα δεκάλεπτα: 19-22, 39-54, 58-81, 71-106

Δείτε τα στατιστικά εδώ