Με υψηλές παρουσίες θα διεξαχθεί το τουρνουά Ακρόπολις, που ξεκινά αύριο και θα συμμετάσχουν τρεις δυνατές Εθνικές Ομάδες όπως της Ελλάδας, της Ιταλίας και της Σερβίας.  Συγκεκριμένα ο κορυφαίος dunker του κόσμου Jordan Kliganon θα προσφέρει απεριόριστο θέαμα στο κοινό που θα δώσει το παρών στο εν λόγω τουρνουά. Αξίζει να σημειωθεί ότι o Καναδός slam dunker έχει ύψος μόλις 1,85μ, αλλά το επιτόπιο άλμα του φτάνει το 1,26μ και έτσι αναμένεται να δώσει άλλη πνοή σε αυτό το Aκρόπολις.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΕΟΚ:

Το πλούσιο θέαμα στο τουρνουά Aegean Acropolis, που θα διεξαχθεί 8-10 Αυγούστου στο ΟΑΚΑ με τη συμμετοχή Ελλάδας, Σερβίας και Ιταλίας, δεν θα περιοριστεί σε όσα θα κάνουν οι τρεις εθνικές ομάδες μέσα στο παρκέ. Τη δική του ξεχωριστή νότα θα δώσει ο κορυφαίος dunker στον κόσμο, Jordan Kilganon.

 

Με ύψος μόλις 1,85 και επιτόπιο άλμα που φτάνει τα 1,26 μέτρα θα προσφέρει μοναδικές στιγμές στους θεατές του Aegean Acropolis.

 

 

O Καναδός slam dunker συμμετέχει σε διαγωνισμούς καρφωμάτων παγκοσμίως όπως και σε NBA All-Star Weekends. Είναι γνωστός για την αθλητικότητά του και τα signature καρφώματά του, όπως το Hide-and-Seek, το 360 Scoop Elbow, το Roundhouse, το Lost And Found και το Scorpion.