Οι τύχες της Ουγγαρίας για πρόκριση στα νοκ -άουτ από τον όμιλο του θανάτου ήταν εξ’ αρχής ελάχιστες, ενώ πλέον έγιναν μηδαμινές μετά την χθεσινή ήττα από την Γαλλία με 78-74. Οι Ούγγροι πάλεψαν πολύ το παιχνίδι κι έφτασαν κοντά στην τεράστια έκπληξη, ωστόσο σημείωσαν τρίτο ανεπιτυχές αποτέλεσμα σε ισάριθμα παιχνίδια, ενώ είδαν και τον αδιαμφισβήτητο ηγέτη τους Adam Hanga να τραυματίζεται.

Συγκεκριμένα ο άσος της Real Madrid είχε ενοχλήσεις στο πόδι πριν τον αγώνα και μάλιστα το πλάνο ήταν να μην πάιξει πάνω από 15 λεπτά. Παρόλα αυτά οι Μαγυάροι είχαν ελπίδες πρόκρισης μόνο με νίκη κι έτσι ο Hanga πιέστηκε και αγωνίστηκε για 28 λεπτά. Έτσι η κατάσταση του ποδιού του έγινε ακόμη χειρότερη, με συνέπεια να μην αγωνιστεί στα εναπομέιναντα δύο παιχνίδια του τουρνουά απέναντι σε Γερμανία και Λιθουανία, ενώ είχε μείνει εκτός και με την Σλοβενία. Ο 33χρονος άσος σε αυτά τα δύο παιχνίδια που έλαβε μέρος ήταν εξαιρετικός με 17,5 πόντους, 5,5 ριμπάουντ και 2,5 ασίστ μέσο όρο.

Αναλυτικά το μήνυμά του:

«Το πλάνο ήταν να μην παίξω πάνω από 10-15 λεπτά, αλλά είχαμε μόνο ελπίδες πρόκρισης με νίκη. Τα δώσαμε όλα, αλλά το πόδι μου έστελνε… μηνύματα. Είναι ένα πρόβλημα που είχα όλη τη σεζόν, πότε αυτό ήταν το τελευταίο ματς για μένα»