Περιχαρής, όπως φυσικά ήταν αναμενόμενο, ήταν μετά από την τρίτη νίκη σε ισάριθμα ματς της Εθνικής ομάδας Παίδων της χώρας μας στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα U16 των Σκοπίων ήταν ο προπονητής της, ο Βαγγέλης Ζιάγκος.

Εκτός από τα συγχαρητήρια που μοίρασε στους παίκτες του βέβαια, ο έμπειρος τεχνικός στάθηκε και στην περίπτωση του άτυχου Λευτέρη Λιοτόπουλου, ο οποίος -αν και τραυματίστηκε στο χθεσινό (13/8) ματς κόντρα στη Βόρεια Μακεδονία και δεν θα μπορέσει να αγωνιστεί ξανά- θα παραμείνει με την ελληνική αποστολή στα Σκόπια μέχρι τέλους.

Αναλυτικά όσα ανέφερε στην ΕΟΚ:

«Σήμερα παίξαμε ένα παιχνίδι χωρίς άγχος και μόνο έτσι μπορούμε να κάνουμε την αυτοκριτική μας. Ο λόγος όμως που δικαιούνται τα παιδιά τα συγχαρητήρια όλων μας έχει να κάνει με το πως αντέδρασε η ομάδα μετά το αρχικό μας μούδιασμα από τον τραυματισμό του Λευτέρη (Λιοτόπουλου), ο οποίος παρά τον τραυματισμό του θα παραμείνει δίπλα στην ομάδα και τους συμπαίχτες του μέχρι το τέλος.

Επόμενος στόχος να αγωνιστούμε με τις σταθερές μας και τις αξίες μας αναλλοίωτες στο νοκ άουτ. Η μικρή μονοήμερη ανάσα μας δίνει τη δυνατότητα να συμμαζέψουμε μικρά ιατρικά θεματάκια και να καθαρίσουμε το μυαλό μας.

Καλή επιτυχία στο Μαυροβούνιο στη συνέχεια της διοργάνωσης».