Η Costa Navarino μοιάζει βγαλμένη από παραμύθι. Ένα ξενοδοχειακό συγκρότημα μαγικό. Με αρχιτεκτονική που κόβει την ανάσα και κάνει το βλέμμα σου να μην θέλει να κοιτάξει αλλού και σε κάνει να νιώθεις κάτοικος της Γης της Επαγγελίας. Με εγκαταστάσεις υπερπολυτελείς για να κάνει κανείς ό,τι κι αν σκεφτεί ο νους του. Η Costa Navarino αποτελεί πόλο έλξης για τους πάντες και φυσικά για τους διάσημους. Πριν λίγο καιρό εκεί ήταν ο απόλυτος ποδοσφαιρικός σταρ Κριστιάνο Ρονάλντο. Τώρα την Costa Navarino απολαμβάνει η οικογένεια Αντετοκούνμπο. Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο και τα αδέλφια του είναι εκεί και ζουν τον δικό τους μύθο σε έναν αληθινά μυθικό τόπο.

Η ΠΑΡΑΜΥΘΕΝΙΑ COSTA NAVARINO


Έναν τόπο όμως, στον οποίο δεν απολαμβάνουν μόνο την μαγεία του. Παράλληλα με την ξεκούραση οι AntetokounBros ετοιμάζονται και για τη νέα σεζόν στην Costa Navarino.

Ο σταρ του ΝΒΑ, o Θανάσης Αντετκούνμπο και τα αδέλφια τους θέλουν να είναι έτοιμοι για τη νέα αγωνιστική περίοδο. Και το απίστευτο γυμναστήριο «Westin costa navarino gym» είναι στην διάθεσή τους. Οι AntetokounBros είναι κάθε μέρα εκεί, δουλεύουν και ετοιμάζονται πυρετωδώς για να είναι fit κι ετοιμοπόλεμοι για την έναρξη των προετοιμασιών με τις ομάδες τους.

 

Ο… πυγμάχος «Greek Freak»

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο ανάμεσα στην γυμναστική, τα βάρη και τα υπερσύγχρονα μηχανήματα εκγύμνασης έκανε και πυγμαχία. Δεν θέλει, βέβαια, να γίνει μποξέρ, αλλά βρήκε την ευκαιρία να μάθει τα μυστικά της πυγμαχίας από τους έμπειρους προπονητές που είναι εκεί.