Οι Αγίοι Ανάργυροι ανακοίνωσαν την λύση της συνεργασία τους με τον coach Νίκο Μηλιωρίτσα ευχαριστώντας τον για την προσφορά του σε όλα τα τμήματα της ομάδας.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ομάδας.

Η διοίκηση του συλλόγου ανακοινώνει τη λύση της συνεργασίας με τον coach Μηλιωρίτσα . Ο σύλλογος ευχαριστεί τον Νίκο Μηλιωρίτσα για την πολυετή, σημαντική και πολυδιάστατη προσφορά του σε όλα τα τμήματα της ομάδας μας που ανέλαβε και του εύχεται καλή επιτυχία στις μελλοντικές του συνεργασίες. Στον αθλητισμό οι συνεργασίες λύνονται αλλά οι σχέσεις παραμένουν δυνατές ειδικά με ανθρώπους που έχουν υπηρετήσει την ομάδα τόσα χρόνια. Ίσως στο μέλλον οι δρόμοι μας και οι προσδοκίες μας ξανασυναντηθούν.


Και ο ίδιος ο coach είχε βγάλει ανακοίνωση σχετικά με την λύση της συνεργασίας του από τους Αγίους Αναργύρους, κάνοντας έναν μίνι απολογισμό της φετινής πορείας της ομάδας μην ξεχνώντας να  ευχαριστήσει  όλους τους αθλητές του αλλά και τους γονείς που εμπιστεύτηκαν τα παιδιά τους στον ίδιο καθώς βρισκόταν στους Αγίους εδώ και 16 χρόνια σε διάφορα διαστήματα.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του έμπειρου προπονητή.

Σήμερα έκλεισε ένας κύκλος που διέρκησε 16 χρόνια. Θα ήθελα να ευχαριστήσω από καρδιάς τον αδερφό και coach Nikos Kokkinovasilis που ήταν δίπλα μου σε όλες επιτυχιες, ανόδους και σωτηρίες, στις δύσκολες και όμορφες βραδιές μετά τα ματς… Ένα μεγάλο ευχαριστώ στα παιδιά που ήρθαν να παίξουν και φέτος για μένα και την ομάδα!! Από τον Dimitris Christodoulos, John Pol, Γιάννης Γούνης, Dimitris Verv, Θοδωρης Αλεξανδροπουλος, Dimitris Kef, Kostantinos Mpelmpas και τα παιδιά που εμειναν στην ομάδα και μεγαλώσαμε μαζί Dimitris Lagos, Μάνθος Μουράτος, Vasilis Lagos, Giannis Panagiotopoulos, Tasos Manolatos, Κωνσταντινος Τουρλιδας! Φεύγω με καθαρή συνείδηση ότι δεν αδίκησα κανέναν με πρόθεση!! Αυτό είναι θέμα αρχής, που το διδάχτηκα από τον πατέρα μου, που ασχολήθηκε με τον μπάσκετ των Αγίων Αναργύρων από το 1993 έως το 2001 συνεισφέροντας με όλους τους τρόπους στην ανάπτυξη του αθλητισμού της περιοχής! Η ομάδα είναι στην στην τρίτη θέση αφού έχει χάσει 2 φορές από τον Πανελλήνιο και μέσα στην τετράδα! Και βέβαια στους εκατοντάδες γονείς των Αγίων που εμπιστεύτηκαν σε μένα τα παιδιά τους από μικρές ηλικιες όλα αυτά τα 16 χρόνια ! Χίλια ευχαριστώ για αυτές τις στιγμές!! Τέλος ένα μεγάλο ευχαριστώ σε 3 ανθρώπους που ήταν πάντα δίπλα μου από την ομαδα, αλλά δεν θέλω για λόγους ηθικής να αναφέρω τα ονόματά τους! Καλή συνέχεια στην ομάδα των Αγίων Αναργύρων και πάντα επιτυχίες!