Τα Σεπόλια πάντα θα έχουν ξεχωριστή θέση στην καρδιά του Γιάννη Αντετοκούνμπο και της οικογένειάς τους. Εκεί ήταν το σπίτι τους. Ο κόσμος τους όλος στην Ελλάδα. Μπορεί να πέρασαν δύσκολα χρόνια… Μπορεί να μην είχαν καν τα απαραίτητα μα οι ισχυροί δεσμοί που υπήρχαν μεταξύ τους, η αγάπη που είχαν ο ένας για τον άλλο, η αγάπη που έπαιρναν από τους φίλους τους, που έκαναν τα πάντα για να τους σταθούν, τους έκαναν να ξεπεράσουν κάθε εμπόδιο.

Εκείνα τα χρόνια στα Σεπόλια θυμήθηκε η Βερόνικα Αντετοκούνμπο. Μα τα θυμήθηκε μέσα από τον Γιάννη, τον Θανάση και το μπάσκετ.

Η μαμά Αντετοκούνμπο έκανε βουτιά πίσω στο χρόνο και θυμήθηκε – μέσα από τα social media – την περίοδο που ο Γιάννης και ο Θανάσης έπαιζαν στις ακαδημίες του Τρίτωνα, ανεβάζοντας κάποιες φωτό από το παρελθόν των δυο παικτών του ΝΒΑ.

Ο Γιάννης και ο Θανάσης πιτσιρίκια. Πολύ μικρά παιδιά. Ποζάρουν παρέα με τους συμπαίκτες τους.

Στο βλέμμα τους φαίνεται η χαρά τους. Η χαρά που τους έδινε από τότε το μπάσκετ. Το άθλημα που άλλαξε του Γιάννη και τον Θανάση, Μα και του Κώστα που παίζει κι αυτός στο ΝΒΑ και τους Lakers. Και του βενιαμίν της οικογένειας, του Άλεξ, που αποφάσισε φέτος να μην δοκιμάσει την τύχη του στο NCAA και να κάνει βουτιά στα νερά του ευρωπαϊκού μπάσκετ (έκλεισε στη Murcia), το οποίο να αποτελέσει τον βατήρα για να βρεθεί από εκεί στο ΝΒΑ.

Το χαμόγελό τους Γιάννη και του Θανάση στις φωτό που ανέβασε η μητέρα του, μιλάει από μόνο του…

 

ΟΙ ΦΩΤΟ ΤΟΥ ΓΙΑΝΝΗ ΚΑΙ ΤΟΥ ΘΑΝΑΣΗ ΑΝΤΕΤΟΚΟΥΝΜΠΟ