Ηγέτη απόντος πάσα φιλοδοξία παυσάτω… Οι Λέικερς είναι άλλη ομάδα χωρίς τον «βασιλιά» τους, Λεμπρόν Τζέιμς και φάνηκε αυτό στο φιλικό με τους Κλίπερς που έγινε στο Αναχάιμ. Ο ηγέτης των «Λιμνάνθρωπων» πήρε ρεπό για να πάρει μια ανάσα και στους Λέικερς… κόπηκε η ανάσα. Οι Κλίπερς ήταν απόλυτοι κυρίαρχοι και κέρδισαν τους συμπολίτες τους με 103-87.

Οι Λέικερς που έπαιζαν και χωρίς τον Λόνζο Μπολ, μέτρησαν έτσι την 3η τους ήττα σε 4 φιλικά, ενώ οι Κλίπερς πάνε «σφαίρα» και μετράνε «3 στα 3».

Από τους νικητές πρώτος σκόρερ ήταν ο Λου Ουίλιαμς που είχε 19 πόντους με 3/4τριπ. Σπουδαίο ματς έκανε και ο Τομπάιας Χάρις με 18 πόντους, ο Μάρτσιν Γκόρτατ είχε 10 πόντους και 9 ριμπάουντ, ενώ ενώ ο Σέρβος γίγαντας Μπόμπαν Μαριάνοβιτς είχε 11 πόντους και 8 ριμπάουντ.

Από τους Λέικερς κορυφαίος ήταν ο Κάιλ Κούζμα με 15 πόντους, ενώ μόνο άλλοι δυο συμπαίκτες του οι Μπράντον Ινγκραμ (10π.) και Κεντάβιους Κάλντουελ Πόουπ (10π.) είχαν διψήφιο αριθμό πόντων. Ο Τζαβέιλ ΜακΓκί πλησίασε το double – double (8π., 9ριμπ.), ενώ ο Ραζόν Ρόντο έμεινε στους μεν 3 πόντους, αλλά πήρε 6 ριμπάουντ και μοίρασε 10 ασίστ!

 

ΤΑ HIGHLIGHTS ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ