Μετράμε μέρες πια για την επιστροφή και την έναρξη του ΝΒΑ. Όλες οι ομάδες προετοιμάζοντα καταλλήλος για τους αγώνες και έχουν ανάγκη από τα αστέρια τους. Έτσι και οι Κινγκς επιθυμούν την ταχεία ανάρρωση του Σέρβου γκάρντ, ο οποίος υποβλήθηκε σε εγχείρηση στο γόνατο. Ο παίκτης του Σακραμέντο μίλησε στους δημοσιογράφους στην προπόνηση της Δευτέρας (15/10) για την ανάγκη του να μπει στο παρκέ.

Για την αποθεραπεία του είπε: «Σήμερα ουσιαστικά είναι η πρώτη μέρα που ξεκίνησα λίγο τρέξιμο. Ξεκινά να γίνεται μονότονο και βαρετό να επαναλαμβάνεις τα ίδια πράγματα στην περίοδο της αποθεραπείας. Είναι κάπως διαφορετικό, είναι απλά για τώρα. Ξέρω ότι θα είμαι έτοιμος στις επόμενες εβδομάδες». 

Για το ότι δεν μπορεί να βοηθήσει την ομάδα του:Είναι δύσκολο να κάθεσαι πίσω και να βλέπεις. Μερικές φορές προσπαθώ να βοηθάω στις προπονήσεις με πάσες, όμως με διώχνουν. Απλά προσπαθώ να είμαι μέλος της ομάδας. Είναι πολύ δύσκολο να μην είσαι σε θέση να βοηθήσεις και συ από την πλευρά σου με κάποιον τρόπο κάθε μέρα».

Τέλος για το πότε πιστεύει πως θα επιστρέψει:«Ο στόχος είναι να επιστρέψω στον εντός έδρας αγώνα με αντίπαλο τους Τορόντο Ράπτορς».