Ο ΛαΒάρ Μπολ δεν είναι και ο πιο καλός και ήρεμος άνθρωπος του κόσμου. Κάθε άλλο. Θερμοκέφαλος και εκρηκτικός είναι κι άμα τα πάρει βάζει στο στόχαστρο όποιον βρει μπροστά του και δεν λογαριάζει τίποτα. Όχι μην βιαστείτε να πείτε ότι είμαστε υπερβολικοί. Θέλετε παράδειγμα; Να το πιο πρόσφατο. Ο Αμερικανός επιχειρηματίας και πατέρας του παίκτη των Λέικερς, Λόνζο Μπολ, δεν δίστασε  να «κράξει» τον προπονητή του γιου του στους «Λιμνάνθρωπους».

Ο ΛαΒάρ Μπολ δεν δίστασε να χαρακτηρίσει τον Λουκ Ουόλτον τον χειρότερο προπονητή που θα μπορούσε να έχει ο γιος του: «Οι Λέικερς έδωσαν στον γιο μου τη νοοτροπία του ηττημένου. Ο Λουκ Ουόλτον ήταν ο χειρότερος προπονητής για τον Λόνζο! Χάνει συνέχεια τα τελευταία τρία χρόνια».

Ο Μπολ ξεκαθάρισε επίσης ότι δεν θέλει με τίποτα να πάει ο γιος του στους Πέλικανς ως αντάλλαγμα για την μετακόμιση του Αντονι Ντέιβις στους Λέικερς.

Η επίθεση του Μπολ στον Ουόλτον, πάντως, δεν ξένισε κανέναν. Ο Μπολ προσπαθεί με κάθε τρόπο να εμποδίσει το πιθανό trade των Λέικερς με τους Πέλικας, επειδή περιλαμβάνει και τον γιο του, ενώ γενικά τον Λουκ Ουόλτον δεν δείχνει να τον… πηγαίνει με τίποτα.