Σοκ προκάλεσαν στους Denver Nuggets και τον Jamal Murray οι εξετάσεις στις οποίες υποβλήθηκε ο 24χρονος γκαρντ, μετά τον τραυματισμό του στο παιχνίδι με τους Golden State Warriors. Οι εξετάσεις επιβεβαίωσαν δυστυχώς τις πρώτες εκτιμήσεις και έδειξαν ότι ο παίκτης έχει υποστεί ρήξη χιαστού και χάνει την σεζόν!

Ο Jamal Murray δέχτηκε το μεγάλο χτύπημα της μοίρας στο 4ο δεκάλεπτο του αγώνα με τους Warriors, οι οποίοι μάλιστα κέρδισαν την ομάδα του Καναδού με 116-107 με ένα μυθικό ρεσιτάλ του Stephen Curry, που έβαλε 53 πόντους με 10 εύστοχα τρίποντα).

Ο 24χρονος γκαρντ πήγε να κάνει ένα ντράιβ, αλλά πάτησε άσχημα στο αριστερό του πόδι και σωριάστηκε στο παρκέ κάτω από το καλάθι, σφαδάζοντας από τους πόνους.

Ο παίκτης έφυγε υποβασταζόμενος από το παρκέ και πήγε αμέσως για εξετάσεις που έδειξαν δυστυχώς ότι έχει υποστεί ρήξη χιαστού!

Ο Jamal Murray έκανε πολύ μεγάλη σεζόν φέτος και είχε ως τώρα μέσο όρο 21,2 πόντους με 40,8% στα τρίποντα, 4 ριμπάουντ, 4,8 ασίστ, 1,3 κλεψίματα.

Η ειρωνεία είναι ότι ο Καναδός μόλις είχε επιστρέψει στα παρκέ, καθώς είχε μείνει για 4 αγώνες στα πιτς εξαιτίας ενός άλλου τραυματισμού και μόλις γύρισε δέχτηκε το τεράστιο χτύπημα της μοίρας.

Η απουσία θα κοστίσει πάρα πολύ στους Nuggets, καθώς η ομάδα χάνει ένα από τα πιο μεγάλα όπλα της και φυσικά τον «στρατηγό» της στο παρκέ με τον Αργεντινό τέως παίκτη της Real, Facundo Campazzo, να πρέπει πλέον να καλύψει το κενό του στο «1».

 

ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΜΕ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ  ΤΟΥ ΤΡΑΥΜΑΤΙΣΜΟΥ ΤΟΥ MURRAY