Παίκτης των Σέλτικς θα πρέπει να θεωρείται ο Τζέισον Τέρι, αφού συμφώνησε με την ομάδα της Βοστώνης για συμβόλαιο τριετίας με απολαβές 15 εκατομμύρια δολάρια. Ο Τέρι είναι restricted free agent, όμως οι Μάβερικς είναι απίθανο να ισοφαρίσουν την πρόταση των Σέλτικς. Με την προσθήκη του Τέρι οι “Κέλτες” βάζουν στο ρόστερ τους έναν πολύ έμπειρο παίκτη και πολύ καλό σουτέρ, ο οποίος θα δώσει πολλές λύσεις στην περιφέρεια ιδιαίτερα αν φύγει ο Ρέι Άλεν.
“Χαίρομαι γιατί είναι ένα σύνολο με στόφα πρωταθλητή” δήλωσε ο Τέρι. Στη συνέχεια τόνισε: “Ο Ρόντο είναι ένας σπουδαίος παίκτης, ο καλύτερος στο να ελέγχει τον ρυθμό τόσο στην άμυνα, όσο και στην επίθεση” και κατέληξε λέγοντας πως: “Ελπίζω να γυρίσει και ο Άλεν, δεν θα μας έκανε κακό”.
Οι δύο πλευρές θα υπογράψουν στις 11 Ιουλίου και οι Μάβερικς θα έχουν τρεις μέρες να ισοφαρίσουν την προσφορά. Για την ιστορία ο Τέρι έχει 13 σεζόν στο κορυφαίο πρωτάθλημα του κόσμου με μέσο όρο 16.1 πόντους και 4.7 ασίστ.