Σαν “τριάρι” θέλει να αγωνιστεί και πάλι ο σταρ των Portland Trail Blazers Carmelo Anthony και για αυτό το λόγο έχει μείνει “μισός” όπως φαίνεται λίγο πριν το πολυπόθητο “restart” του “μαγικού” κόσμου του ΝΒΑ.

Ο “Melo” δείχνει να είναι σε πολύ καλή κατάσταση τόσο σωματικά, όσο και αγωνιστικά την συγκεκριμένη χρονική περίοδο και μιλώντας στο ESPN αποκάλυψε πως επιθυμεί να αγωνιστεί και πάλι στη θέση του small forward μιας και το μεγαλύτερο μέρος της καριέρας του αγωνιζόταν εκεί.

Δείτε τις δηλώσεις του Carmelo Anthony στο ESPN:

«Το είχα στο πίσω μέρος του μυαλού μου, ότι έπρεπε να επιστρέψω στην παλιά μου θέση. Προκάλεσα τον εαυτό μου να πάω στα κιλά που νιώθω άνετα για να παίξω στο ‘3’, να μπορώ να τρέξω και να μπορώ να τελειοποιήσω πράγματα που μπορώ να κάνω, μέσα από το σύστημα μας, παίζοντας σε αυτή την θέση. Ήταν μεγάλο κίνητρο να επιστρέψω σε αυτά τα κιλά. Δεν είχα δει αυτούς τους αριθμούς από την αρχή της καριέρας μου. Οπότε μου δίνει αυτοπεποίθηση, να ξέρω ότι μπορώ να επιστρέψω. Μέσα στο παρκέ νιώθω καλά, νιώθω υγιής. Όλα ήταν μέρος του σχεδίου».

Ο τρόπος που έχασε τα κιλά ήταν απλός όπως χαρακτηριστικά δήλωσε:

«Δεν υπάρχει μυστικό. Έκανα μια πολύ έντονη, πολύ υγιεινή δίαιτα».

Δείτε το σχετικό βίντεο: