Προκειμένου να αποκτήσει περισσότερο χρόνο συμμετοχής για να αναδείξει το πλούσιο ταλέντο του, οι Milwaukee Bucks έχουν στείλει εδώ και μερικές ημέρες τον Γιώργο Καλαϊτζάκη στη θυγατρική τους ομάδα στη G- League, τους Wisconsin Herd, με τον Έλληνα guard να κάνει ορισμένα θετικά ματς.

Χθες, κόντρα στη θυγατρική των Indiana Pacers, τους Fort Wayne Mad Ants, o πρώην παίκτης του Παναθηναϊκού άγγιξε το double double με 12 πόντους (4-11 σουτ, 0-3 τρίποντα, 2-3 βολές), 6 ριμπάουντ και 1 τάπα (4 λάθη, 5 φάουλ), ενώ με αυτόν στο παρκέ τα «Ελάφια» ήταν καλύτερα κατά 5 πόντους.

Παράλληλα, αξίζει να αναφερθεί πως σε 2 ματς μετράει 13.5 πόντους (41% εντός πεδιάς, 25% τρίποντο, 71% βολές), 7 ριμπάουντ και 2 ασίστ, με τον Ηρακλειώτη περιφερειακό να είναι ένας από τους κορυφαίους της ομάδας του σε αυτό το διάστημα.

Για την ιστορία, οι Ηerd ξεπέρασαν το -10 του ημιχρόνου και με κύριο όπλο την άμυνά τους (102 πόντοι, 42% ευστοχία οι αντίπαλοι, 19 πόντους από λάθη του αντιπάλου) κατάφεραν να παραμείνουν αήττητοι φέτος (5-0) επικρατώντας με 114-102 στο Wisconsin.

Mπορείτε να βρείτε τα πλήρη στατιστικά στοιχεία ΕΔΩ.