Αν και προ ολίγων ημερών ο Μο Ουίλιαμς είχε ανακοινώσει πως θα αγωνίζεται για ένα ακόμη χρόνο, εν τέλει αποφάσισε να αποσυρθεί από την ενεργό δράση.

Έπειτα από πολλή σκέψη, ο Αμερικανός γκαρντ είχε γνωστοποιήσει στις 22 Σεπτεμβρίου την απόφασή του να αγωνιστεί και τη νέα αγωνιστική περίοδο.

Τέσσερις μέρες αργότερα, όμως, άλλαξε απόφαση και σε ηλικία 33 ετών ανακοίνωσε την απόσυρσή του από την ενεργό δράση, όντας πρωταθλητής NBA με τους Κλίβελαντ Καβαλίερς.

Αυτό, έγινε γνωστό μέσω του τζένεραλ μάνατζερ των Καβς, Ντέιβιν Γρίφιν, ο οποίος αποκάλυψε στην σημερινή Media Day του οργανισμού, πως ο Ουίλιαμς ενημέρωσε τους ανθρώπους της ομάδας το πρωί της Δευτέρας (26/9). Έτσι, οι Πρωταθλητές μένουν πλέον με μοναδικό “καθαρό” πλέι μέικερ, τον Κάιρι Ίρβινγκ και τον ρούκι, Κέι Φέλντερ.

Ο 33χρονος παλαίμαχος πλέον ολοκλήρωσε την καριέρα του με 13,2 πόντους (37,8% 3π., 87,1%β.) και 4,9 ασίστ, όντας παίκτης του NBA από το 2003. Αγωνίστηκε στο All-Star Game του 2009, ενώ την περασμένη σεζόν με τους Καβαλίερς, είχε 8,2 πόντους και 4,2 ασίστ ανά παιχνίδι. Επιπλέον, έχει αγωνιστεί ξανά στους Καβς (2008-2011, ενώ έχει περάσει από Τζαζ, Μπακς, Κλίπερς, Μπλέιζερς, Τίμπεργουλβς.