Ο Victor Oladipo ανακοίνωσε πως έως ότου φύγει η πανδημίας, ο ίδιος θα πιάσει το μικρόφωνο και θα το ρίξει στο τραγούδι, σε Instagram Live που θα διοργανώσει κάθε Παρασκευή.

Είστε σπίτι Παρασκευή βράδυ και δεν έχετε τι να κάνετε; Υπάρχει λύση. Μπείτε στον προσωπικό λογαριασμό του Victor Oladipo στο Instagram, βάλτε ένα ποτάκι, καθίστε στον καναπέ σας κι απολαύστε τον να τραγουδά.

Εμείς Ρέμο, αυτοί στις ΗΠΑ, Oladipo!

Όσοι έχουν παρακολουθήσει την πορεία του παίκτη των Pacers, θα έχουν καταλάβει την αγάπη που ο ίδιος τρέφει για το τραγούδι.

Ο σταρ των Pacers ενημέρωσε ότι όσο καιρό διαρκεί η διακοπή των αγωνιστικών υποχρεώσεων στο ΝΒΑ λόγω της εξάπλωσης του κορονοϊού, θα τραγουδάει LIVE στο Instagram κάθε Παρασκευή!

Η σειρά των LIVE του θα λέγεται «BASE: LINE LIVE», προκειμένου να έχει και το μπασκετικό στοιχείο. Μαζί του μάλιστα θα έχει κάθε φορά τρεις καλλιτέχνες.

Όσοι θυμούνται, (κι αν δεν θυμάστε θα σας το θυμίσουμε εμείς) ο Oladipo έχει τραγουδήσει αρκετές φορές στο παρελθόν, με πιο γνωστή στιγμή του αυτή με το γνωστό «New York, New York» όταν εισήλθε στο παρκέ για τον διαγωνισμό καρφωμάτων το 2015.

Θυμηθείτε εδώ εκείνη τη στιγμή:

 

 

Tags:
Oladipo