Το NBA αρχίζει να διεθνοποιείται όλο και πιο πολύ, λόγω και των πολλών παικτών οι οποίοι είναι πρωταγωνιστές στις ομάδες τους και προσπαθούν να τις οδηγήσουν στην κορυφή. Τρανό παράδειγμα ο Γιάννης Αντετοκούνμπο των Μιλγουόκι Μπακς, που διεκδικεί το βραβείο του MVP της σεζόν, ενώ το ίδιο πράττουν και οι Τζόελ Εμπίντ (Καμερούν) και Μπεν Σίμονς (Αυστραλία) για τους Φιλαδέλφεια 76ers.

Σαφώς το ίδιο συμβαίνει και με τους Σέρβους, Νίκολα Γιόκιτς, Μπόμπαν Μαριάνοβιτς και Μπόγιαν Μπογκντάνοβιτς, ενώ και ο Λούκα Ντόνσιτς κρατάει ψηλά την σημαία της Σλοβενίας. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα το NBA να θέλει να δώσει τη δυνατότητα και σε άλλες χώρες να βλέπουν τους… εθνικούς τους ήρωες, με τις αγορές League Pass να έχουν σημειώσει κατακόρυφη αύξηση εκτός Αμερικής.

Σε αυτό έχουν βοηθήσει και οι δυνατότητες που έχει όποιος αγοράζει League Pass. Το Player Mode δείχνει τις πιθανότητες να σκοράρει ο κάθε παίκτης της επιτιθέμενης ομάδας, το Coach Mode δείχνει την συνολική κίνηση ενός συστήματος στην επίθεση, ενώ το Mascot Mode με διάφορα emojis και GIF κάνει πιο διασκεδαστική την παρακολούθηση των αγώνων. Όλα αυτά αποδεικνύουν πόση σημασία δίνει το NBA στην βελτίωσή του.

Και μένει να φανεί τι άλλο υπάρχει στα σχέδια των ιθυνόντων του κορυφαίου πρωταθλήματος στον πλανήτη…

Tags:
NBA