Η καριέρα του Κρις Μπος φαίνεται πως πολύ δύσκολα θα συνεχιστεί, κάτι που αναφέρουν ρεπορτάζ από τις Η.Π.Α αλλά και ο σύλλογος του, οι Μαϊάμι Χιτ.

Συγκεκριμένα ο 32χρονος πάουερ φόργουορντ διαγνώστηκε με νέα θρόμβωση στην θωρακική χώρα και η επιστροφή του στα παρκέ τίθεται ξανά σε αμφιβολία. Ο All Star φόργουορντ αντιμετώπισε σοβαρό πρόβλημα τα τελευταία δυο χρόνια, καθώς διαγνώστηκε με αρκετές θρομβώσεις στην θωρακική του χώρα. Ωστόσο το τελευταίο διάστημα ένιωσε αρκετά καλύτερα, και ξεκίνησε προπονήσεις, νιώθοντας έτοιμος να αγωνιστεί.

Σύμφωνα με σημερινά (23/9) δημοσιεύματα οι γιατροί βρήκαν ξανά μερικούς θρόμβους στους πνεύμονες του, με την ζωή του να μην απειλείται, αλλά να καθιστά σχεδόν αδύνατο τον χρόνο επιστροφής του, κάτι που επιβεβαίωσαν μέσω επίσημης ανακοίνωσης τους και οι Χιτ. «Οι Χιτ και ο Κρις Μπος σε συνεργασία με τους ιατρούς της ομάδας αλλά και με συνεργαζόμενους ιατρούς, έχουν δουλέψει μαζί ώστε να μπορέσει ο Μπος να επανέλθει στους αγωνιστικούς χώρους το συντομότερο δυνατό. Ωστόσο, αυτή τη στιγμή δεν μπορεί να υπάρξει χρονοδιάγραμμα για το πότε ο Μπος θα επιστρέψει στα εκ νέου στα γήπεδα».