Οι Μπάκς κοίταξαν στα μάτια τους Ράπτορς,έκαναν το παιχνίδι τους και έφυγαν με το διπλό από το «Αir Canada Center» κερδίζοντας με 97-83 . Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο έδειξε ότι και στα playoffs αναμένεται να κάνει μεγάλα πράγματα αρχής γενομένης από χθες όπου είχε 28π.,8 ριμπάουντ,3 ασίστ,2 κλεψίματα και 1 κόψιμο σε περίπου 39 λεπτά. Για τα «ελάφια»,ο ρούκι Μπρόγκτον έχει κερδίσει για τα καλά την εμπιστοσύνη του Κίντ, και με 16 δικούς του πόντους βοήθησε σημαντικά στη νίκη της ομάδας του. Μεγάλη εμφάνιση και από τον Μονρό με τον 26χρονο σέντερ να πετυχαίνει double double με 14 πόντους και 15 ριμπάουντ. Ο ΝτεΡόζαν και ο Ιμπάκα ήταν οι μόνοι που προσπάθησαν για τους Καναδούς. Ο βασικός σούτινγκ γκάρντ της ομάδας σημείωσε 27 πόντους με 8 ριμπάουντ ενώ ο «Air Congo» είχε 19π. και 14 ριμπάουντ αντίστοιχα. Σε κακή βρέθηκε ο Λάουρι ο οποίος είχε μόλις 4π.,2 ριμπάουντ και 6 ασίστ.

Στο L.A. το παιχνίδι μεταξύ των Κλίπερς και των Τζάζ ήταν ντέρμπι καθ όλη την διάρκεια αλλά το τέλος βρήκε τους φιλοξενούμενους να χαμογελάνε καθώς με ένα καλάθι του Τζόνσον στην λήξη του αγώνα πήραν την νίκη. Οι πάικτες και το προπονητικό τιμ των «μορμόνων» τρόμαξαν όταν είδαν τον Ρούντι Γκομπέρτ να αποχωρεί μόλις στο πρώτο λεπτό του αγώνα τραυματίας. Ο Γάλλος σέντερ δεν ξανα επέστρεψε στον ματς ενώ ακόμα δεν έχει γνωστό το αν θα είναι διαθέσιμος για τα επόμενα παιχνίδια. Ο Τζόνσον όχι απλά έβαλε το νικητήριο καλάθι αλλά ήταν και ο πρώτος σκόρερ για την Γιούτα με 21π. Με double double τελείωσε ο Χέιγουορντ με 19π. και 10 ριμπάουντ ενώ σημαντικός ήταν και ο Φέιβορς με 15π. και 6 ριμπάουντ. Πόλ και Γκρίφιν έκαναν τα πάντα,με 25 και 27 π, αντίστοιχα,ο Τζόρνταν είχε 10 π. 15 ριμπάουντ και 3 κοψίματα όμως δεν αρκούσαν για να δώσουν την νίκη στην ομάδα του Ντόκ Ρίβερς.

Με τον καλύτερο δυνατό τρόπο ξεκίνησαν τις υποχρεώσεις τους οι Κλίβεαλντ Καβαλίερς,νικώντας με 109-108 τους Ιντιάνα Πέισερς. Η παρουσία του Λεμπρόν ήταν καθοριστική με τον «βασιλιά» να έχει 32 π.,6 ριμπάουντ,13 ασίστ και 3 κλεψίματα. Σε καλή βραδιά ήταν και ο Ίρβινγκ με 23π.-6 ασίστ ενώ στους 17 στάματησε ο Κέβιν Λόβ ο οποίος είχε και 2 κοψίματα. Για την Ιντιάνα ο Πόλ Τζόρτζ ήταν η κύρια απειλή με τον σούπερ στάρ της ομάδας να σκοράρει 29π. με 5 ριμπάουντ και 7 τελικές πάσες. Μεγάλη εμφάνιση πραγματοποίησε ο Λάνς Στίφενσον ο οποίος είχε 16π,7 ριμπάουντ και 3 ασίστ.

Εύκολο βράδυ είχαν οι Σπέρς καθώς δίεσυραν με 111-82 τους Μέμφις Γκρίζλις και έκαναν το 1-0 στην σειρά. Ο Λέοναρτ ήταν ο κορυφαίος για την ομάδα του με 32π.,5 ασίστ και 2 κλεψίματα. Στους 20 π. έμεινε ο Όλντριτζ ενώ με 18 π. τελείωσε και ο Τόνι Πάρκερ. Αυτός που ξεχώρισε για τις «αρκούδες» ήταν ο Μάρκ Γκασόλ με τον Ισπανό σέντερ να πετυχαίνει 32 π.,5 ριμπάουντ,2 ασίστ και 2 κοψίματα. Μέτρια εμφάνιση για τον Κόνλευ ο οποίος είχε 13 π. και 7 ασίστ.

ΑΝΑΤΟΛΗ

Μπόστονς Σέλτικς- Σικάγο Μπούλς

Κλίβελαντ Καβαλίερς– Ιντιάνα Πέισερς 1-0

Τορόντο Ράπτορς- Μιλγουόκι Μπάκς 0-1

Ουάσινγκτον Ουίζαρντς- Ατλάντα Χοκς

ΔΥΣΗ

Γκόλντεν Στέιτ Ουόριορς- Πόρτλαντ Τρειλ Μπλέιζερς

Σαν Αντόνιο Σπέρς– Μέμφις Γκρίζλις 1-0

Χιούστον Ρόκετς- Οκλαχόμα Σίτι Θάντερ

Λος Άντζελες Κλίπερς- Γιούτα Τζάζ 0-1

 

Toronto Raptors- Milwauckee Bucks Full Game Highlights

Cleveland Cavaliers- Indiana Pacers Full Game Highlights

San Antonio Spurs- Memphis Grizzlies Full Game Highlights

Los Angeles Clippers- Utah Jazz Full Game Highlights