Ποτέ δεν είχαν τις καλύτερες σχέσεις. Τι είπαμε; Καλύτερες. Μπα, γράψτε λάθος. Στα μαχαίρια ήταν ο Craig Hodges με τον Michael Jordan. Μπορεί να έπαιξαν μαζί στους θρυλικούς Bulls, αλλά δεν ήταν φίλοι. Εχθροί ήταν. Μάλιστα ο Craig Hodges έχει ρίξει καρφιά κατά του «MJ» στο βιβλίο του «Οι θρίαμβοι και οι δυσκολίες ενός πολεμιστή της Ελευθερίας του ΝΒΑ», ενώ έχει πει ότι ο «Αir» ήταν η αιτία που δεν έβρισκε ομάδα στο ΝΒΑ όταν έφυγε από το Chicago.

Ο Hodges όπου σταθεί κι όου βρεθεί φροντίζει να στάξει «δηλητήριο» για τον Jordan. Και το έκανε αυτό άλλη μια φορά, ενώ η μπάλα πήρε και το μυθικό ντοκιμαντέρ για τον «Air», το «Last Dance», που… σπάει ταμεία από τότε που ξεκίνησε.

Ο τέως συμπαίκτης του Jordan στους «ταύρους» έριξε «καρφάρες» για τα όσα διαδραματίστηκαν στο πρώτο επεισόδιο του ντοκιμαντέρ και τόνισε ότι ο «MJ» πρέπει να ξέρει ότι δεν είναι σωστά αυτά που έκανε, διότι εξέθεσε συμπαίκτες του, όπως ο Horace Grant.

Αναλυτικά ο Craig Hodges είπε:

 «Στο μπάσκετ υπάρχει αδελφοσύνη. Έβλεπα το πρώτο επεισόδιο και ήμουν τόσο θυμωμένος για το τσίρκο της κοκαΐνης. Με ενόχλησε επειδή τα αδέλφια μου σε εκείνη την ομάδα έπρεπε να εξηγήσουν στις οικογένειές τους αυτό που παρακολουθούσαν σε ένα ντοκιμαντέρ για τον Michael Jordan. Ήξεραν ότι οι άνθρωποί τους έπαιξαν στο πλευρό του MJ και ξαφνικά έπρεπε να δώσουν εξηγήσεις στα 12χρονα παιδιά τους» δήλωσε. Ο Scottie Pippen ήταν εγωιστής… Έλα φίλε, εδώ έδωσε τον Horace Grant. Αυτό με πλήγωσε. Θέλω ο Jordan να ξέρει ότι δεν ήταν σωστά αυτά που έκανε. Ο Horace δεν άξιζε κάτι τέτοιο. Αν ο MJ ξέρει ποιο ήταν το κίνητρο του Horace, ας μας το πει. Με ενοχλεί που μίλησαν όλοι εκτός από εμάς».

 

ΤO REVIEW ΑΠΟ ΤΑ ΔΥΟ ΠΡΩΤΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ ΤΟΥ LAST DANCE