Μπορεί ο Κέβιν Γκαρνέτ να αποσύρθηκε, πριν από μία εβδομάδα, από την ενεργό δράση, όμως θα παραμείνει κοντά στο μπάσκετ ως μέλος του τεχνικού επιτελείου των Λος Άντζελες Κλίπερς.

Ο 40χρονος παλαίμαχος παίκτης των Τίμπεργουλβς, βρέθηκε χθες στην προπόνηση των παικτών του Ντοκ Ρίβερς προκειμένου να δουλέψει με τους ψηλούς της ομάδας.

Να υπενθυμίσουμε ότι Γκαρνέτ και Ρίβερς έχουν μία πάρα πολύ καλή σχέση, καθώς μαζί έχουν κατακτήσει το πρωτάθλημα του 2008 με τους Σέλτικς, το οποίο είναι και το μοναδικό πρωτάθλημα της καριέρας του Γκαρνέτ.

Ο κόουτς Ρίβερς δήλωσε σχετικά με την πρώτη μέρα του Γκαρνέτ στο τεχνικό επιτελείο του: «Ήταν εκπληκτικός. Πριν ξεκινήσουμε την προπόνηση παρέδωσε ένα μάθημα στους ψηλούς μας, που κανονικά πρέπει να πληρώσεις πολλά λεφτά για να το παρακολουθήσεις. Ήταν καταπληκτικό. Του ζήτησα απλά να έρθει και να κάνει ότι θέλει. Δεν του έδωσα καμία οδηγία και του είπα ότι θα ήμουν ευχαριστημένος με ότι και αν έδειχνε στους παίκτες μου».

Η επίσημη ανακοίνωση της πρόσληψής του Γκαρνέτ από τους Κλίπερς, αναμένεται μέσα στις επόμενες μέρες, σύμφωνα με τα αμερικανικά δημοσιεύματα.