Δύσκολες ώρες βιώνει ο center των Lakers, Dwight Howard, αφού αποκάλυψε πως απ’ τις 27 Μαρτίου απεβίωσε η μητέρα του παιδιού του…

Είναι πραγματικά πολύ δύσκολο να αποχαιρετάς δικούς σου ανθρώπους… πόσο δε μάλλον εν μέσω πανδημίας και καραντίνας, όπου τα πράγματα είναι ακόμη πιο δύσκολα και αυστηρά…

Ο Dwight Howard, ήρθε αντιμέτωπος με μία πολύ δύσκολη κατάσταση, αφού έφυγε από τη ζωή η μητέρα του παιδιού του, όπως ο ίδιος αποκάλυψε.

Συγκεκριμένα, ο center των Lakers, αναφέρθηκε στο γεγονός, εξηγώντας πως έμαθε τα άσχημα νέα την στιγμή που ήθελε να καλέσει την πρώην σύντροφό του, Melissa Rios, για να της προτείνει να περάσουν μαζί, με τον γιο τους, την καραντίνα στις ΗΠΑ.

Χαρακτηριστικά ο ίδιος τόνισε, «Όπως της έγραφα το μήνυμα, ήταν η στιγμή που με πήραν τηλέφωνο και μου ανακοίνωσαν ότι πέθανε. Ήταν πολύ δύσκολο να διαχειριστώ όλο αυτό το γεγονός, να το ξεπεράσω. Ακόμη είναι… Δεν υπήρχε περίπτωση να μην είμαι εκεί για τον γιο μου και την οικογένεια της Melissa. Άξιζε πάντα τα καλύτερα, κι άξιζε ακόμη περισσότερα από το να είμαι απλά εκεί στην κηδεία της.

Είναι μια γλυκόπικρη κατάσταση, γιατί αφενός θέλω να ξαναπαίξω, αλλά ο γιος μου με χρειάζεται περισσότερο από ποτέ αυτή την στιγμή».