Τα… μαγικά του Στέφεν Κάρι χρειάστηκαν οι Γκόλντεν Στέιτ Ουόριορς προκειμένου να πετύχουν την τρίτη τους νίκη (σε τέσσερις αγώνες) απέναντι στους Ντένβερ Νάγκετς. Ο βραχύσωμος κόμπο γκαρντ ήταν αυτός που πήρε τους “Πολεμιστές” από το χέρι στην τρίτη περίοδο και σκοράροντας 22π. σε διάστημα έξι λεπτών τούς έδωσε ένα σημαντικό προβάδισμα, το οποίο και διατήρησαν μέχρι τέλους.

Η “Curry Madness” δεν λέει να κοπάσει στο Γκόλντεν Στέιτ καθώς η εντυπωσιακή σεζόν που διανύει ο απόφοιτος του Ντέιβιντσον έχει δώσει το δικαίωμα στους φίλους της ομάδας να ελπίζουν σε κάτι ακόμα καλύτερο στη συνέχεια των πλέι οφ.

Του είπα ότι δεν θέλω να γίνει ήρωας, αλλά να σκεφτεί πιο έξυπνα. Και υποθέτω πως το συνειδητοποίησε. Τα κατάλαβε όλα και… “αγκάλιασε” τη στιγμή. Αυτό που μου έκανε εντύπωση είναι πως ήταν σα να περίμενε όλη του την καριέρα γι αυτό και ότι δεν επρόκειτο να επιτρέψει… στο σώμα του να του “πει” ότι δεν ήταν σε καλή κατάσταση για να ζήσει αυτές τις στιγμές”, δήλωσε μετά το τέλος του αγώνα ο προπονητής των “Πολεμιστών“, Μαρκ Τζάκσον, ενώ ο… ηθικός αυτουργός της νέας νίκης του Γκόλντεν Στέιτ δήλωσε λακωνικά: “Δεν ξέρω τι έγινε. Απλά κάτι με… έσπρωξε“.

Όντας μία νίκη μακριά από τον β’ γύρο των πλέι οφ, πλέον, οι Ουόριορς δεν βλέπουν… την ώρα να πάρουν το εισιτήριο για τα ημιτελικά της Δύσης, εκεί όπου θα κυνηγήσουν ακόμα μια (μικρή) υπέρβαση