Το Γκόλντεν Στέιτ έκανε το “μπαμ” στα φιλικά παιχνίδια, καθώς επιβλήθηκε με 110-83 των Λέικερς, σε ένα ματς που οι Ουόριορς μπήκαν… αγριεμένοι. Οι παίκτες του Μαρκ Τζάκσον έκαναν απίστευτο σερί 35-0 στις δύο τελευταίες περιόδους και έφτασαν σε μια άνετη νίκη με τη διαφορά να βρίσκεται σε υψηλά επίπεδα.

Ο Ντέιβιντ Λι ήταν ο πρώτος σκόρερ των Ουόριορς, με 19 πόντους και 7 ριμπάουντ, ενώ ο Κλέι Τόμπσον ακολούθησε με 18 πόντους. Στην αντίπερα όχθη, ο Στιβ Νας έκανε το ντεμπούτο του με τη φανέλα των Λέικερς, όμως δεν συνέβη το ίδιο και με τον Ντουάιτ Χάουαρντ που είδε το ματς από τον πάγκο.

Σε φιλικό παιχνίδι που έγινε στο Μεξικό, η Νέα Ορλεάνη επικράτησε με 85-80 του Ορλάντο, σε ένα κατάμεστο γήπεδο. Με ήττα ξεκίνησαν τη σεζόν (των φιλικών) και οι πρωταθλητές Χιτ, οι οποίοι έχασαν με 92-79 από την Ατλάντα.

Το Μαϊάμι αγωνίστηκε χωρίς τους Ντουέιν Ουέιντ και Μάριο Τσάλμερς και τον ΛεΜπρον Τζέιμς να μένει στα… ρηχά (10 πόντοι, 6 ριμπάουντ, 6 ασίστ). Στο αντίπαλο στρατόπεδο, ο Τζος Σμιθ σημείωσε 21 πόντους και ακολούθησε ο Λου Ουίλιαμς που πρόσθεσε 18.

Τέλος, η Σάρλοτ νίκησε την Ουάσινγκτον με 100-88 με τον Χέντερσον να σημειώνει 19 πόντους και τους Μιούλενς, Γκόρντον να προσθέτουν 18 και 16 πόντους αντίστοιχα.