Denver Nuggets – Utah Jazz 105-124

Οι Utah Jazz εμφανίστηκαν αποφασισμένοι στο γήπεδο και πραγματοποιώντας σπουδαία εμφάνιση πήραν μια εύκολη νίκη και ισοφάρισαν την σειρά των αγώνων σε 1-1.

Κορυφαίος των νικητών ήταν ο Donovan Mitchell με 30 πόντους, 1 ριμπάουντ και 8 ασίστ. Άξιος συμπαραστάτης του ήταν ο Clarkson, που πέτυχε 26 πόντους, μάζεψε 4 ριμπάουντ και μοίρασε 3 ασίστ.

Από τους Denver Nuggets ξεχώρισαν οι Jokic(28p,11r,6a) και Porter(28p,6r).

Δείτε αναλυτικά τα στατιστικά του αγώνα:

Denver Nuggets

Utah Jazz

Δείτε τα HIGHLIGHTS ΤΟΥ αγώνα

 

ΠΗΓΗ ΒΙΝΤΕΟ: MLG Highlights

Boston Celtics – Philadelphia 76ers 128-101

Εύκολη νίκη για την ομάδα της Βοστώνης, που με πολυφωνία στο σκοράρισμα είχαν ένα εύκολο βράδυ απέναντι στους Philadelphia 76ers, κάνοντας το 2-0 στην σειρά των αγώνων.

Ο Tatum πραγματοποίησε εξαιρετική εμφάνιση με 33 πόντους, 5 ριμπάουντ και 5 ασίστ, με τους Walker και Brown να ακολουθούν με 22 και 20 πόντους αντίστοιχα.

Από την πλευρά των Philadelphia 76ers ο Joel Embiid ήταν απελπιστικά μόνος. Τελείωσε το παιχνίδι με 34 πόντους, 10 ριμπάουντ και 3 ασίστ.

Δείτε αναλυτικά τα στατιστικά του αγώνα:

Boston Celtics

Philadelphia 76ers

Δείτε τα HIGHLIGHTS ΤΟΥ αγώνα

ΠΗΓΗ ΒΙΝΤΕΟ: MLG Highlights

Los Angeles Clippers – Dallas Mavericks 114-127

Ήττα σόκ για τους Los Angeles Clippers. Οι Dallas Mavericks ήταν εξαιρετικοί καθ’όλη την διάρκεια του παιχνιδιού, κυριαρχούσαν στο γήπεδο και είχαν συνεχώς το προβάδισμα, κάνοντας έτσι το 1-1 στην σειρά των αγώνων.

Ο Luka Doncic για ακόμη μια φορά ήταν καταλυτικός για την ομάδα του, έχοντας 28 πόντους, 8 ριμπάουντ και 7 ασίστ.

Από την άλλη πλευρά οι 35 πόντοι και τα 10 ριμπάουντ του Leonard, δεν ήταν αρκετά ώστε να καταφέρουν οι Los Angeles Clippers να πάρουν την νίκη.

Δείτε αναλυτικά τα στατιστικά του αγώνα:

Los Angeles Clippers

Dallas Mavericks


Δείτε τα HIGHLIGHTS ΤΟΥ αγώνα