Στους τελικούς της Ανατολής βρίσκονται πλέον οι Miami Heat καθώς ξεπέρασαν το εμπόδιο των Milwaukee Bucks χθες με σκορ 103-94.

Η ομάδα του Γιάννη Αντετοκούνμπο, χωρίς να έχει στη διάθεσή της τον τραυματία Έλληνα σταρ, παρά το γεγονός πως πάλεψε να κερδίσει το παιχνίδι, δεν τα κατάφερε και αποκλείστηκε από τα Playoffs του “μαγικού” κόσμου του ΝΒΑ.

Όσον αφορά το παιχνίδι, δικαίως οι Heat με “όπλο” τους την τρομερή προσωπική και όχι μόνο άμυνα στον αγώνα έφτασε σε μία ακόμα και τέταρτη συνολικά για τη σειρά νίκη και πλέον περιμένει να μάθει τον αντίπαλό της στους τελικούς της Ανατολής στο ΝΒΑ, οι οποίοι θα είναι είτε οι Boston Celtics, είτε οι Toronto Raptors με τους “Κέλτες” να βρίσκονται μία “ανάσα” από την πρόκρισή τους.

Για τους νικητές, βρέθηκαν πολλοί παίκτες σε εξαιρετική κατάσταση και υπήρξε αλτρουισμός στη μεγαλύτερη διάρκεια του παιχνιδιού. Πιο συγκεκριμένα, 17 πόντους σημείωσε ο Goran Dragic, όσους και οJimmy Butler που πρόσθεσε μάλιστα 10 ριμπάουντ και 6 ασίστ. 

Πολύ καλά στο παιχνίδι στάθηκαν και οι Jae Crowder με 16 πόντους, Tyler Herro με 14 πόντους, 8 ριμπάουντ και 6 ασίστ, αλλά και Bam Adebayo με 13 πόντους.

Από την άλλη πλευρά, τα “Ελάφια” είδαν ξανά τον Khris Middleton να δεσπόζει στο παρκέ εν απουσία του “Greak Freak”. Ο Αμερικανός γκαρντ σημείωσε 23 πόντους, μάζεψε 7 ριμπάουντ και μοίρασε 6 ασίστ. Επάξια δίπλα του στάθηκε και ο Donte DiVincenzo που τελείωσε τον αγώνα με 17 πόντους, ενώ σε “double double” έφτασε ο Brook Lopez με 15 πόντους και 14 ριμπάουντ

Milwaukee Bucks – Miami Heat 94-103