Η αποχώρηση του Μασάι Ουτζίρι από το πόστο του GM των Ντένβερ Νάγκετς φαίνεται πως βάζει… σε περιπέτειες τους “Σβώλους” καθώς τα σενάρια που κυκλοφορούν τις τελευταίες ημέρες αναφορικά με την επόμενη μέρα του συλλόγου είναι πολλά. Μάλιστα, σύμφωνα με ένα εξ αυτών, είναι πιθανή ακόμα και η απομάκρυνση του Τζορτζ Καρλ από τον πάγκο της ομάδας μετά το τέλος της επόμενης σεζόν.

Ο “Προπονητής της Χρονιάς” έχει ακόμα ένα χρόνο συμβόλαιο με το Ντένβερ, αλλά το “διαζύγιο” με τον Μασάι Ουτζίρι αναγκάζει τον προπονητή των “Σβόλων” να… μην νιώθει τόσο σίγουρος στη θέση του. Κάπου εδώ έρχεται να “κολλήσει” και η φήμη πως οι Λος Άντζελες Κλίπερς αναμένεται να ζητήσουν άδεια από τη διοίκηση των Ντένβερ Νάγκετς προκειμένου να συζητήσουν με τον Τζορτζ Καρλ για την τεχνική ηγεσία της ομάδας.

Κι όλα αυτά μετά το τέλος μίας (σε γενικές γραμμές) επιτυχημένης σεζόν για τους Ντένβερ Νάγκετς, οι οποίοι μπορεί μεν να αποκλείστηκαν από τον 1ο γύρο των πλέι οφ, αλλά κατέγραψαν το ιστορικό ρεκόρ των 57 νικών στη ρέγκιουλαρ σίζον.

Άβυσσος η ψυχή των… “Σβόλων“.