Το παιχνίδι του Κλίβελαντ με τους Καβαλίερς στο οποίο οι Καβς πήραν τη νίκη με 113 -102 ήταν φιλικό. Αυτό όμως, το ξέχασαν οι Τζέι Αρ Σμιθ και Μάρκους Σμαρτ. Οι δυο παίκτες κόντεψαν να μετατρέψουν το γήπεδο σε ρινγκ και φυσικά αποβλήθηκαν και οι δυο. Το ωραίο όμως, δεν είναι αυτό. Είναι ότι συνέχισαν την κοκορομαχία μετά το ματς, καθώς έδωσαν ραντεβού για… δεύτερο γύρο. Εξω από το γήπεδο αυτή τη φορά!

Όλα ξεκίνησαν όταν ο Σμιθ βρέθηκε στην άμυνα κάτω από το καλάθι με τον γνωστό μας από την θητεία του στον Ικαρο Καλλιθέας τον Αρον Μπέινς. Τα χέρια του Σμιθ και του Αυστραλού σέντερ των Σέλτικς κλειδώθηκαν και ο παίκτης των Καβαλίερς πήρε ανάποδες και έσπρωξε τον αντίπαλό του.

Τότε μπήκε στο σκηνικό ο Σμαρτ. Ο παίκτης των Σέλτιτς επιτέθηκε στον Σμιθ, ο παίκτης των Καβαλίερς αντέδρασε και έγινε το… έλα να δεις με αποτέλεσμα αμφότεροι να αποβληθούν.

 

Ο δεύτερος γύρος

Η μάχη, όμως, είχε και… δεύτερο γύρο. Ο Σμιθ είπε μετά το ματς για τον Σμαρτ στις δηλώσεις που έκανε: «Είναι ένας τύπος που θεωρεί πως είναι σκληρός, αλλά οδηγεί την λίγκα στις βουτιές. Εύκολα. Δεν γίνεται να κάνει τόσο θέατρο και μετά να λες ότι είσαι σκληρός. Πώς γίνεται αυτό; Και μετά αρχίζεις να κρέμεσαι από τους συμπαίκτες σου. Δεν ήρθε να παίξει μπάσκετ σήμερα και το ξέρει. Δεν ήθελε να παίξει. Του είπε ο προπονητής του ότι πρέπει να παίξει και εκνευρίστηκε και ύστερα προσπάθησε να ξεσπάσει σε κάποιον άλλο. Στο τέλος της ημέρας, δεν πρόκειται να κάτσω να χάσω λεφτά για να παλέψω με τον Μάρκους Σμαρτ. Δεν πρόκειται να χάσω λεφτά για το τατουάζ μου, οπότε γιατί να χάσω για αυτόν;»

«Να τα πούμε έξω από το γήπεδο»

Δηλώσεις έκανε μετά το ματς και ο Σμαρτ, ο οποίος… απάντησε στον Σμιθ και του ζήτησε να βρεθούν έξω από το γήπεδο και να τα… πουν! Ο Σμιθ απάντησε άμεσα μέσα από την σελίδα του στο twitter, αφού πόσταρε το βίντεο με τις δηλώσεις του Σμαρτ και έγραψε: «Ας συναντηθούμε στον δρόμο»!

 

ΤΟ POST ΤΟΥ ΣΜΑΡΤ 

 

Ο ΚΑΥΓΑΣ ΣΜΙΘ – ΜΠΕΪΝΣ – ΣΜΑΡΤ

 

Νικητές οι Καβαλίερς

Οσο για το τι έγινε στο ματς οι Καβαλίερς που έπαιζαν χωρίς τους σταρ τους Κέβιν Λοβ, Τρίσταν Τόμπσον και Τζορτζ Χιλ κέρδισαν 113-102 τους Σέλτικς, που αγωνίστηκαν χωρίς δυο από τα δικά τους βαριά χαρτιά, τους Κάιρι Ιρβινγκ και Γκόρντον Χέιγουορντ.

Από τους Καβς πρώτος σκόρερ ήταν ο Ζίζιτς με 20 πόντους, ενώ στην άλλη πλευρά κορυφαίοι των Σέλτικς ήταν οι Ροζίερ καιΜόρις που πέτυχαν αμφότεροι από 17 πόντους.

 

ΤΑ HIGHLIGHTS ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ