Οι Λος Άντζελες Λέικερς “σκόνταψαν” απέναντι στους Ατλάντα Χοκς (ήττα με 96-92), αλλά αυτό είναι το έλασσον που απασχολεί τους ανθρώπους της ομάδας. Κι αυτό γιατί ο τραυματισμός του Κόμπε Μπράιαντ λίγα δευτερόλεπτα πριν το τέλος έχει σημάνει… συναγερμό στο στρατόπεδ των “Λιμνανθρώπων“. Ο “Black Mamba” προσπάθησε με τζαμπ σουτ να ισοφαρίσει το παιχνίδι, αλλά στη συνέχεια προσγειώθηκε στο πόδι του Ντάντεϊ Τζόουνς με αποτέλεσμα να υποστεί διάστρεμμα.

Ο σούπερ σταρ των Λος Άντζελες Λέικερς υποβλήθηκε άμεσα σε εξετάσεις, οι οποίες έδειξαν πως έχει υποστεί βαρύ διάστρεμμα. Έτσι, είναι φυσιολογικό να υπάρχει ανησυχία για το διάστημα αποχής του από τα παρκέ αφού οι “Λιμνάνθρωποι” παλεύουν για την πρόκρισή τους στα πλέι οφ του πρωταθλήματος.

Ο Κόμπε Μπράιαντ φανερά εκνευρισμός από τον τραυματισμό του δήλωσε μετά το τέλος της αναμέτρησης: “Όταν παίζεις άμυνα, μπορείς να εμποδίσεις το σουτ του αντιπάλου, αλλά δεν μπορείς να βάλεις το πόδι σου από κάτω για να τον τραυματίσεις. Αυτό είναι επικίνδυνο για τον σουτέρ“.