Ο James Wiseman μετά το κακό ξεκίνημά του θα πάρει χρόνο συμμετοχής με την θυγατρική ομάδα των Warriors, τους Santa Cruz Warriors στη NBA G League.

Η χρονιά για τον Αμερικανό center δεν έχει ξεκινήσει καλά αφού σε 11 παιχνίδια φέτος στο NBΑ σε 13 λεπτά παιχνιδιού έχει 7,3 πόντους, 4,9 ριμπάουντ και 0,4 κοψίματα ανά αγώνα.

Κάτι τέτοιο δεν βοηθάει και τους Golden State Warriors αφού με ρεκόρ 6-8 βρίσκονται στην 1oη θέση σε ισοβαθμία με τους Kings, Spurs, Timberwolves και τους Thunder.

Επομένως αυτό που αποφασίστηκε ήταν η επιστροφή του στη θυγατρική ομάδα των Warriors, τους Santa Cruz Warriors. . Εκεί θα πάρει περισσότερο χρόνο συμμετοχής και περισσότερες κατοχές στα χέρια του, όπως δήλωσε ο Steve Kerr μετά την νίκη επί των Spurs  (132-95).

 

«Θα πάει στην Santa Cruz αύριο. Θα μείνει εκεί για δέκα μέρες τουλάχιστον, δεν θέλουμε να παίξει ένα παιχνίδι και να επιστρέψει απευθείας. Τον στέλνουμε εκεί για να πάρει πολύ περισσότερο χρόνο συμμετοχής αλλά και περισσότερα παιχνίδια γενικά. Θέλω να ξεκαθαρίσω ότι δεν θα μείνει εκεί για πάντα, θα επιστρέψει σε εμάς κάποια στιγμή», δήλωσε αναλυτικά ο Kerr.

 

Επίσης, ο  Jordan Poole,  ο οποίος είχε περάσει αρκετό χρόνο στην G League μέχρι να βρει σταθερό ρόλο στους Warriors , είπε στον νεαρό σέντερ ότι είναι μια πολύ ευκαιρία για τον ίδιο.

«Του είπα να μην το βλέπει σαν τιμωρία, ούτε σαν υποβιβασμό, είναι μια πολύ καλή ευκαιρία για τον ίδιο. Θα πάρει όσες προσπάθειες θέλει, θα δουλέψει στο παιχνίδι του και σίγουρα το χρειάζεται αυτό», ανέφερε ο Poole.

 

https://www.youtube.com/watch?v=FnPAsqWDnuE