Κάτοικος Λος Άντζελες θα παραμείνει ο Ματ Μπαρνς, αλλά όχι για λογαριασμό τον Λέικερς. Ο 32χρονος φόργουορντ θα συνεχίσει να αγωνίζεται στο Staples Center, αλλά με τη φανέλα των Κλίπερς, όπως όλα δείχνουν.

Ο πρώην παίκτης των “Λιμνανθρώπων” δεν φαίνεται διατεθειμένος να ανανεώσει το συμβόλαιό του με τους Λέικερς, αλλά αυτό δεν σημαίνει πως θα αναγκαστεί να… ξεσπιτωθεί. Η παρουσία του Κρις Πολ στους Κλίπερς, αλλά και οι μεγάλες φιλοδοξίες που υπάρχουν έχουν κάνει τον Μπαρνς να βλέπει την δεύτερη ομάδα του Λος Άντζελες ως ιδανική προοπτική για να συνεχίσει την καριέρα του.

Άλλωστε, τα χρήματα δεν είναι αυτά που ενδιαφέρουν περισσότερο τον Μπαρνς, όπως αποδείχθηκε και πριν δύο καλοκαίρια, οπότε και αρνήθηκε ένα υψηλότατο συμβόλαιο στους Κλίβελαντ Καβαλίερς για να μετακομίσει στους Λέικερς με σκοπό να διεκδικήσει κάποιον τίτλο.

Τελικά, τα δύο χρόνια που βρέθηκε στο πλευρό του Κόμπε Μπράιαντ δεν κατάφερε να κατακτήσει κάποιο δαχτυλίδι, κάτι που φιλοδοξεί να πετύχει με τους Κλίπερς, παρέα με τον Κρις Πολ.