Αλλάζουν σελίδα οι Γκρίζλις αφού ο ιδιοκτήτης της ομάδας Μίκαελ Χέισλεϊ ήρθε σε συμφωνία με τον 34χρονο μεγιστάνα Ρόμπερτ Ρέρα, ώστε να του παραχωρήσει τις μετοχές της ομάδας. Ο Μίκαελ Χέισλεϊ έψαχνε αρκετά χρόνια για να βρει τον κατάλληλο, αλλά τελικά κατέληξε στο 34χρονο Ρόμπερτ Ρέρα, ο οποίος είναι ένας μεγιστάνας από την Καλιφόρνια.

Το ποσό που θα δώσει για να πάρει την ομάδα θα αγγίζει τα 350 εκατομμύρια δολάρια. Βέβαια για να ολοκληρωθεί η μεταβίβαση θα πρέπει πρώτα το ΝΒΑ να δώσει την έγκριση του όπως προβλέπουν οι κανονισμοί της λίγκας. “Είμαι σίγουρος ότι ο σύλλογος θα συνεχίσει να προοδεύει με στόχο να γίνει η ομάδα διεκδικήτρια του τίτλου” δήλωσε ο Χέισλεϊ και πρόσθεσε: “Έχουμε εξαιρετικούς παίκτες και ένα πολύ καλό προπονητικό τιμ”.

Από την πλευρά του ο Ρόμπερτ Ρέρα, αρκέστηκε να πει: “Είμαι ενθουσιασμένος και ανυπομονώ να ασχοληθώ με μια σπουδαία ομάδα, μια ανταγωνιστική ομάδα την οποία θέλω να γνωρίσω καλύτερα”.

Στη συμφωνία που έγινε υπάρχει και όρος που δεν επιτρέπει στον Ρέρα να μετακομίσει τους Γκρίζλις σε άλλη πόλη, άλλωστε ο Χέισλεϊ είχε υπογράψει συμβόλαιο με το FedEX Forum, το οποίο λήγει το 2021.