Οι τραυματισμοί δεν λένε να αφήσουν σε ησυχία φέτος τους επιλεγμένους All Stars για τη μεγαλύτερη γιορτή της κανονικής διάρκειας του ΝΒΑ, αφού μετά τους Kevin Durant και Anthony Davis, ήρθε η σειρά και του Devin Booker των Phoenix Suns, ο οποίος δεν κατόρθωσε να ξεπεράσει τον τραυματισμό που τον ταλαιπωρούσε από την περασμένη εβδομάδα.

Έτσι, ο Mike Conley των Utah Jazz θα είναι ο αντικαταστάτης του, μια τιμή που βιώνει μετά από 14 ολόκληρες σεζόν στην λίγκα για πρώτη φορά, γινόμενος ο γηραιότερος σε χρονιές παίκτης που κλήθηκε στο ετήσιο ASG!

Ο βετεράνος Point Guard θα είναι έτσι, ο τρίτος παίκτης των Utah Jazz στη φετινή εκδήλωση -κάτι που είχε να συμβεί από το 1989 (Karl Malone, John Stockton, Mark Eaton)- δικαιώνοντας τους «Μορμόνους» για το τρομερό τους ξεκίνημα, που τους έχει φέρει στην πρώτη θέση της Δυτικής περιφέρειας, μετρώντας 27 νίκες σε 36 αγώνες.

Παράλληλα, αυτή θα είναι η πρώτη φορά που μια ομάδα από την ανατολή και μια από τη δύση θα έχουν από 3 αθλητές στη βραδιά, κάτι που είχε συμβεί για τελευταία φορά το 1990, όταν οι Celtics και οι Pistons από τη μια, και οι Lakers από την άλλη είχαν πετύχει κάτι αντίστοιχο.

Τέλος, αξίζει να αναφερθεί πως ο Conley θα αντικαταστήσει τον Booker στην Team Durant, αλλά και στο διαγωνισμό τριπόντων.