Είναι αλήθεια ότι η σεζόν για τους Los Angeles Lakers δεν πηγαίνει καθόλου καλά. Για την ακρίβεια, πηγαίνει ίσως κόντρα στα προγνωστικά που τους ήθελαν και φέτος να πρωταγωνιστούν. Θα μπορούσε κανείς να την πει (και με το δίκιο του) μέχρι τώρα απογοητευτική. Αυτό οφείλεται εν πολλοίς στην κάκιστη σεζόν που διανύει ο Russel Westbrook.

 

O 33χρονος “άσσος” δεν έχει βοηθήσει όσο θα αναμενόταν τους “Λιμνανθρώπους”. Μπορεί οι 18.1 πόντοι, μαζί με τα 7.6 ριμπάουντ και τις 7.3 ασίστ να φαίνονται ως μια καλή στατιστική, ωστόσο τα αρκετά λάθη (4 κατά μ.ο.), τα πολλά σκαμπανεβάσματα στην απόδοση του, η φετινή πολύ διαφορετική εικόνα του από αυτή των προηγούμενων χρόνων, η κακή του άμυνα, η έλλειψη “καθαρού” μυαλού και σωστών επιλογών σε ουκ ολίγα παιχνίδια και η αδυναμία του να βοηθήσει την ομάδα όσο ο Davis ήταν/είναι εκτός έχει κάνει τους Lakers να σκέφτονται εδώ και… μήνες την απομάκρυνση του Russell από την ομάδα το καλοκαίρι.

 

Κάπως έτσι, οι δύο πλευρές Los Angeles Lakers και Russel Westbrook είναι κοντά στο να “χωρίσουν” τους δρόμους τους αυτό το καλοκαίρι.