Από πέρσι, αν και τραυματίας κι εκτός παρκέ, έλαβε ένα πλουσιοπάροχο 2ετές συμβόλαιο έναντι 48,5εκατ.δολ.! Ωστόσο, ο Κόμπι Μπράιαντ δεν αποκλείεται να… μην το τηρήσει. Ο 36χρονος σταρ των Λέικερς δεν έκρυψε αρχικά σε συνέντευξή του στην εφημερίδα «Los Angeles Times» πως «η σκέψη της πρόωρης αποχώρησης από την ενεργό δράση πέρασε από το μυαλό μου. Θα έλεγα ψέματα αν δεν το ομολογούσα. Το σκέφτηκα, όμως τώρα αυτό αμφιβάλω για αυτί, αν και όλα είναι πιθανά». Λίγο αργότερα, στην ίδια συνέντευξη, πάντως, ο Κόμπι επισήμανε πως «δεν με ενδιαφέρουν τα χρήματα και αν του χρόνου αισθάνομαι πως δεν αντέχω, δεν θα το κάνω!».

Πάντως, η ιστοσελίδα Bleacher Report παρουσίασε πρόσφατα ένα βίντεο-παρωδία με διασκευή του τραγουδιού “Let It Go”, ως… “Let It Tank”, για την καλή πορεία της ομάδας του Λ.Α.

Την ίδια στιγμή που ο Μπράιαντ αμφιβάλλει για τον εαυτό του, ο άλλοτε σταρ των Σανς, Νετς και Νικς, Στεφόν Μάρμπερι, αποκάλυψε ότι το 2009 έπασχε από κατάθλιψη και τον έβαλε σε σκέψεις ακόμη και για απόπειρα αυτοκτονίας… Ο «Starbury» εξήγησε σε συνέντευξη στο δίκτυο «ΗΒΟ» πως κλονίστηκε από τις δυσκολίες της καριέρας του, την κατάρρευση της εταιρείας παπουτσιών Starbury (που κοστολογούσε τα υποδήματα με την υπογραφή του στα 14,95δολ.!) και τον θάνατο του πατέρα του και τόνισε πως «παγιδεύτηκα στις σκέψεις μου. Στα συναισθήματά μου και τις αποφάσεις μου και ήθελα να πεθάνω! Υπήρχαν μέρες που ήθελα να αυτοκτονήσω… Δεν είχε να κάνει με το μπάσκετμπολ. Είχε να κάνει με μένα και με την κατάθλιψή μου». Ο 37χρονος σήμερα Μάρμπερι, που μετά την τελευταία του στο ΝΒΑ, το 2009 με τους Σέλτικς, μετακόμισε στην Κίνα και κατέκτησε τίτλους με τους Ντακς του Πεκίνου, πρόσθεσε πως «το να σου λένε πως είσαι χαμένο κορμί, ότι δεν μπορείς πια να νικήσεις και να κάνεις πράγματα που έκανες στο παρελθόν, σε κάνει να νιώθεις πως σε μισούν». Καταλήγοντας ότι «έφυγα από ένα μέρος όπου με μισούσαν και ήρθα σε ένα όπου με αγαπούσαν. Και τότε σκέφτηκα ότι «δεν έχει κανένα νόημα να θέλω να φύγω από την Κίνα, όπου με αγαπούν».