Η νέα απογοητευτική εμφάνιση του Μάικλ Μπίσλεϊ (9π. με 3/12 σουτ) στην ήττα των Φοίνιξ Σανς από τους Ντάλας Μάβερικς έχει φέρει έντονο προβληματισμό στο στρατόπεδο των “Ήλιων” καθώς ο δυναμικός φόργουορντ δεν έχει καταφέρει μέχρις στιγμής να δικαιώσει τις προσδοκίες και τις υψηλές απαιτήσεις που υπήρχαν προς το πρόσωπό του.

Έτσι, ο κόουτς Άλβιν Τζέντρι δεν δίστασε να δηλώσει πως ο Μπίσλεϊ θα… βγει από την βασική πεντάδα του Φοίνιξ, αποκτώντας διαφορετικό ρόλο στην ομάδα, αφού θα έρχεται περισσότερο από τον πάγκο.

Δεν ξέρω τι συμβαίνει“, δήλωσε αρχικά ο “The beast” και συνέχισε: “Ξεκινώ κάθε παιχνίδι όντας αισιόδοξος για το παιχνίδι και τα σουτ μου. Απλά δεν πάνε καλά τα πράγματα αυτή τη στιγμή και αυτό δεν είναι κάτι για το οποίο ευθύνονται οι άλλοι. Αφορά εμένα και μόνο. Παίρνω περισσότερα σουτ. Παίρνω περισσότερα απ ότι πρέπει κάποιες φορές. Πρέπει απλά να είμαι υπομονετικός. Να αφήσω το παιχνίδι να έρθει σε μένα”.

Το αν το πλάνο των Σανς θα αλλάξει αναφορικά με τη χρησιμοποίηση του Μάικλ Μπίσλεϊ δεν μένει, παρά να φανεί στα επόμενα παιχνίδια των “Ήλιων”