LeBron James και Kevin Durant ήταν οι αθλητές του ΝΒΑ που έλαβαν τις περισσότερες ψήφους του κοινού, και αναδείχθηκαν αρχηγοί για τη φετινή εκδοχή του All Star Game, που αναμένεται να διεξαχθεί στην Ατλάντα στις 7 Μαρτίου.

Ο KD, παίκτης των Brooklyn Nets, επικράτησε ουσιαστικά επί του Γιάννη Αντετοκούνμπο στη μάχη για την πρώτη θέση και την πρωτοκαθεδρία στην ανατολική περιφέρεια, με τον θρυλικό Forward να επιστρέφει όσο πιο δυναμικά ήταν δυνατό στη γιορτή της λίγκας, με το κοινό, οι παίκτες και τα media να τον επιβραβεύουν για το γεγονός πως κατόρθωσε να επιστρέφει σε φόρμα MVP παρά τη ρήξη αχιλλείου που τον κράτησε εκτός αγωνιστικής δράσης για περισσότερο από ένα χρόνο.

Aπό την άλλη μεριά, ο «Βασιλιάς» θα συμμετάσχει στο 17ο -και μάλιστα συνεχόμενο- All Star Game της 18ετούς καριέρας του στην κορυφαία μπασκετική λίγκα του κόσμου, ενώ μάλιστα θα είναι ο ένας εκ των δύο αρχηγών για 3η φορά σε ισάριθμες περιπτώσεις!

 

Αναλυτικά οι βασικοί και των δύο περιφερειών (σε παρένθεση οι εμφανίσεις στο ASG):

 

Δύση

LeBron James (17)
Stephen Curry (7)
Luka Doncic (2)
Kawhi Leonard (5)
Nikola Jokic (3)

 

Ανατολή

Kevin Durant (11)
Γιάννης Αντετοκούνμπο (5)
Bradley Beal (3)
Kyrie Irving (7)
Joel Embiid (4)

 

Yπενθυμίζεται πως μετά την ανακοίνωση των τελικών συμμετεχόντων, οι LeBron James και Kevin Durant θα κληθούν να διαλέξουν ανάμεσα σε όλους τους, χωρίς να έχει σημασία η περιφέρεια.