Οι Μπουλς αγωνίστηκαν χωρίς τον βασικό τους γκαρντ, Ραζόν Ρόντο και το πλήρωσαν ακριβά, χάνοντας με 104-87 από τους Σέλτικς στο 3ο παιχνίδι της σειράς. Για τους Μπόστονς ο Αϊζέια Τόμας δεν ήταν… υπερβολικός στο σκοράρισμα αφού πέτυχε 16π. και 9 ασίστ, ενώ πολύ αποτελεσματικός ήταν και ο Χόρφορντ με τον Δομινικανό σέντερ να πετυχαίνει 18π., 8 ριμπάουντ, 6 ασίστ και 4 κλεψίματα. Στην αντίπερα όχθη ο Μπάτλερ έμεινε σε «ρηχά» νερά με 14π. και 7 ριμπάουντ ενώ πρώτος σκόρερ για τους «ταύρους» ήταν ο Ουέιντ με 18π., 3 ασίστ και 2 κοψίματα. Η σειρά συνεχίζεται στο Σικάγο και την Κυριακή αναμένεται να πραγματοποιηθεί το 4ο παιχνίδι της σειράς.

Αυτή την φορά το triple double του Ράσελ Ουέστμπρουκ έπιασε τόπο και έδωσε την νίκη στην Οκλαχόμα με 115-113 κόντρα στους Ρόκετς για το 3ο παιχνίδι μεταξύ τους. Ο εκρηκτικός γκαρντ τελείωσε τον αγώνα με 32π., 13 ριμπάουντ, 11 ασίστ και 3 κλεψίματα σε περίπου 39′ συμμετοχής, ενώ πολύ σημαντική ήταν και η παρουσία του Ταζ Γκίμπσον με τον πρώην φόργουορντ των Μπουλς να σκοράρει 20π. Ο Τζέιμς Χάρντεν δεν έκανε triple double αλλά στο σκοράρισμα ήταν ασταμάτητος με τον «μούσια» να πετυχαίνει 44π., 6 ριμπάουντ και 6 ασίστ. Οι «τριποντάκιδες» Άντερσον και Ουίλιαμς είχαν από 18π. και 22π., αντίστοιχα. Οι Θάντερ πήραν μια νίκη «ανάσα» όπου τους δίνει ελπίδες για την συνέχεια της σειράς και πλέον το επόμενο παιχνίδι,της Κυριακής αναμένεται καθοριστικό. Επίσης ο Ράσελ Ουέστμπρουκ τιμωρήθηκε με πρόστιμο 15.000 χιλιάδων δολαρίων καθώς ανέφερε με υβριστικό τρόπο ότι δεν ενδιαφέρεται για τα στατιστικά του σε ερώτηση δημοσιογράφου μετά το τέλος του αγώνα.

Στο «Salt Lake City» οι Κλίπερς παρουσιάστηκαν καλύτεροι και με μεγάλο πρωταγωνιστή τον Κρις Πoλ ο οποίος είχε 34π. πήραν το διπλό με 111-106 και έκαναν την ανατροπή στην σειρά. Ο έμπειρος γκαρντ βοήθησε σημαντικά και στο δημιουργικό κομμάτι με 10π., ενώ είχε και 2 κλεψίματα. Για τους «μορμόνους» ο Χέιγουορντ πέτυχε ρεκόρ καριέρας με τον απόφοιτο του Μπάτλερ να έχει 40π., 8 ριμπάουντ και 4 ασίστ, αλλά το κακό γι’ αυτόν και την ομάδα του ήταν ότι δεν συνδυάστηκε με νίκη το συγκεκριμένο επίτευγμα. Ο Τζορτζ Χιλ ήταν, επίσης, σε πολύ καλή βραδιά για τους γηπεδούχους με 26π., 4 ριμπάουντ και 3 ασίστ. Το επόμενο παιχνίδι θα πραγματοποιηθεί ξανά στην πόλη της Γιούτας τα ξημερώματα της Δευτέρας στις 4.00.

 

ΑΝΑΤΟΛΗ

Μπόστονς Σέλτικς – Σικάγο Μπουλς 1-2

Κλίβελαντ Καβαλίερς – Ιντιάνα Πέισερς 3-0

Τορόντο Ράπτορς – Μιλγουόκι Μπακς 1-2

Ουάσινγκτον Ουίζαρντς – Ατλάντα Χοκς 2-0

ΔΥΣΗ

Γκόλντεν Στέιτ Ουόριορς – Πόρτλαντ Τρειλ Μπλέιζερς 2-0

Σαν Αντόνιο Σπέρς – Μέμφις Γκρίζλις 2-1

Χιούστον Ρόκετς – Οκλαχόμα Σίτι Θάντερ 2-1

Λος Άντζελες Κλίπερς – Γιούτα Τζάζ 2-1

 

Chicago Bulls- Bostons Celtics Full Game Highlights

Oklahoma City Thunder- Houston Rockets Full Game Highlights

Utah Jazz-Los Angeles Clippers Full Game Highlights