Την ώρα που η Νέα Υόρκη πρόσθεσε ακόμα μια νίκη στο… σακούλι των βαθμών, οι Λέικερς γνώρισαν άλλη μια ήττα παρά την καλή εμφάνιση του Κόμπε Μπράιαντ. Ενώ και η έτερη ομάδα του Λος Άντζελες συγκέντρωσε τους βαθμούς της νίκης περνώντας από την έδρα των Μπουλς.

Τα αποτελέσματα:
Σικάγο – Κλίπερς 89-94
Νέα Ορλεάνη – Ουάσινγκτον 70-77
Ντένβερ – Ντιτρόιτ 101-94
Νέα Υόρκη – Μπρούκλιν 100-97
Κλίβελαντ – Λέικερς 100-94

Ο Άντονι σκοράρει, οι Νικς κερδίζουν

Ο Καρμέλο Άντονι σημείωσε 45 πόντους που αποτελούν το ρεκόρ του για τη φετινή σεζόν, ενώ ο Τζέισον Κιντ τελείωσε το ματς με 18 πόντους όμως σημασία έχει το καθοριστικό τρίποντο που έδωσε και τη νίκη στην ομάδα του. “Είμαι μαχητής. Θέλω να κερδίζω” είπε ο Κιντ μετά το τέλος του αγώνα και πλέον οι δύο ομάδες της Νέας Υόρκης βρίσκονται στο 1-1 μετά τη μετακόμιση των Νετς.

Για τους ηττημένος, ο Άντρει Μπλάτσε σημείωσε 23 πόντους, ενώ ο Ντερόν Ουίλιαμς είχε απολογισμό 18 πόντους και 10 ασίστ.

Το Μπρούκλιν είχε το προβάδισμα στο σκορ 4′ πριν το τέλος του αγώνα, αλλά ο Κιντ με ένα τρίποντο ισοφάρισε σε 91-91 και άρχισε η αντεπίθεση των Νετς που οδήγησε στην τελική επικράτηση.

Μια ήττα ακόμα

Παρά τους 42 πόντους που σημείωσε ο Κόμπε Μπράιαντ, οι Λέικερς δεν κατάφεραν να ξεπεράσουν το εμπόδιο του Κλίβελαντ το οποίο με τον Κάιρι Ίρβινγκ πήρε τη νίκη με 100-94. Ο παίκτης του Καβαλίερς, επέστρεψε μετά από 11 αγώνες δριμύτερος, αφού με 28 πόντους και 11 ασίστ οδήγησε την ομάδα του στη νίκη. Ο Σι Τζέι Μάιλς πέτυχε επίσης 28 πόντους και για το Κλίβελαντ, ενώ οι Βαρεζάο και Γκι πρόσθεσαν από 20 και 17 επίσης.

“Δεν βγάζει κανένα νόημα. Ακόμα βρίσκουμε τρόπους να χάνουμε παιχνίδια” είπε εμφανώς απογοητευμένος ο Κόμπε Μπράιαντ.