Σε μια πολύ σημαντική κίνηση-ενίσχυση της frontline τους προχώρησαν τα ξημερώματα της Πέμπτης (23/6) οι Blazers, οι οποίοι δίνοντας απλά ένα pick κατάφεραν να “κλέψουν” τον Jerami Grant από τους Detroit Pistons!

Συγκεκριμένα, η Rip City έδωσε στον οργανισμό του Michigan μονάχα ένα pick πρώτου γύρου για το Draft του 2025 -θα εξαργυρωθεί σε 3 χρόνια από σήμερα δηλαδή- για χάρη του νεαρού Αμερικανού, ο οποίος παραμένει μια εξαιρετική επιλογή από τη θέση 4 σε άμυνα και επίθεση και φυσικά ταιριάζει άμεσα σε ένα σύνολο που αφενός δεν έχασε τίποτα απολύτως για να τον αποκτήσει και αφετέρου χρειάζεται άμεσα ενίσχυση αν θέλει να είναι άκρως ανταγωνιστικό μετά από μια πολύ μέτρια περσινή σεζόν.

Φέτος, εμφανίστηκε στα 47 από τα 82 ματς της σεζόν και πρόλαβε να μετρήσει 19 πόντους, 4 ριμπάουντ, 2 ασίστ αλλά και 2 αθροιστικά κλεψίματα + τάπες.

 

Αναλυτικά το trade:

  • Pistons: Pick 1ου γύρου για το 2025
  • Blazers: Jerami Grant

 

Θυμίζουμε ότι ο Jerami Grant είναι αδερφός του Jerai Grant του Προμηθέα Πατρών αλλά και του Jerian Grant, που είχε περάσει κατά την περσινή χρονιά από τους Αχαιούς πριν καταλήξει στην Armani Milano.