«Ποτέ μην θεωρείτε οτιδήποτε ως δεδομένο», ανέφερε ο Γιάννης Αντετοκούνμπο σε ποστ που ανέβασε στα social media στο οποίο είχε μαζί με και ένα βίντεο από αγώνες του με τους Bucks και αμέσως άναψαν φωτιές σχετικά με το θέμα της ανανέωσης του συμβολαίου του με τα «ελάφια».

Οι φωτιές φυσικά άναψαν καθώς το σχόλιο του «Greek Freak» ήταν «περίεργο» και σήκωνε πολλές ερμηνείες.

Για παράδειγμα ο Giannis είναι πιθανό να μιλούσε για τους αγώνες του ΝΒΑ, που διακόπηκαν λόγω του Covid-19. Εκεί που κανείς δεν το περίμενε ήρθε η λαίλαπα του ιού και άλλαξαν όλα στον πλανήτη και φυσικά και στον αθλητισμό και δη στο μπάσκετ.

Υπάρχει όμως κι άλλη ερμηνεία που μπορεί να γίνει. Μπορεί δηλαδή, ο Γιάννης Αντετοκούνμπο να έστελνε μήνυμα στους Bucks, για τους οποίους αμερικανικά δημοσιεύματα ανέφεραν ότι θεωρούν σχεδόν βέβαιο ότι ο Έλληνας σούπερ της ομάδας θα υπογράψει το max συμβόλαιο που θέλουν να του προτείνουν και το οποίο φτάνει τα 254 εκατ. δολάρια!

Είναι πιθανόν ο Αντετοκούνμπο να έλεγε λοιπόν με το σχόλιό του ότι τα «ελάφια» δεν θα πρέπει να τον θεωρούν δεδομένο.

Ο ηγέτης του Milwaukee είχε πει βέβαια, μετά το σοκ του αποκλεισμού από το Miami στα πλέι οφ ότι θέλει να μείνει.

Το θέμα όμως, δεν δείχνει να είναι τόσο απλό, καθώς από την μια ο Αντετοκούνμπο αποτελεί μήλον της έριδος για όλες τις μεγάλες ομάδες του ΝΒΑ, ενώ από την άλλη, θέλει τον τίτλο και φυσικά για να φτάσουν οι Bucks ως εκεί, θα πρέπει να φέρουν στην ομάδα μεγάλους παίκτες για να πλαισιώσουν τον Έλληνα παίκτη και να φτιάξουν ένα πανίσχυρο σύνολο.

 

ΤΟ ΠΟΣΤ ΤΟΥ ΑΝΤΕΤΟΚΟΥΝΜΠΟ