Οι Bucks του Γιάννη Αντετοκούνμπο που έχουν κλειδώσει την πρώτη θέση της Ανατολής και οι περσινοί πρωταθλητές, Toronto Raptors, που είναι 2οι, έμαθαν πλέον τους αντιπάλους τους στην πρώτη φάση των πλέι οφ της περιφέρειας.

Η κατάσταση στην Ανατολή είχε κριθεί και απέμενε να φανεί σε ποιες θέσεις θα τερματίσουν οι ομάδες γα να βγουν τα ζευγάρια της πρώτης φάσης των πλέι οφ.

Τα σημερινά ματς του ΝΒΑ έκαναν τους Bucks (είχαν κλειδώσει εδώ και καιρό την πρώτη θέση) και Raptors (είχαν εξασφαλίσει τη δεύτερη θέση) να μάθουν τους αντιπάλους τους.

Τα «ελάφια» του «Greek Freak» θα αντιμετωπίσουν τους Orlando Magic. To Orlando έχασε σήμερα από τους Celtics με 122-199 και έτσι έμεινε οριστικά 8ο στην βαθμολογία της Ανατολής. Ετσι θα έχει την ατυχία να πέσει πάνω στον Γιάννη Αντετοκούνμπο και την παρέα του στα πλέι οφ.

Από την άλλη, οι Brooklyn Nets κέρδισαν 129-120 τους Los Angeles Clippers, και εξασφάλισαν την 7η θέση της βαθμολογίας. Ετσι στην πρώτη φάση των πλέι οφ θα πέσουν πάνω στους πρωταθλητές Toronto Raprtors.