Όχι, πως ο Γιάννης Αντετοκούνμπο είχε κανένα λόγο να αποδείξει την σεμνότητα και την ταπεινότητά του. Το δείχνει συνέχεια άλλωστε. Έχει γίνει μυθικό όνομά στο ΝΒΑ, αποτελεί ένα από τα μεγαλύτερα νυν brand names του καλύτερου πρωταθλήματος του πλανήτη, αλλά παραμένει προσγειωμένος στην γη. Παραμένει ο Γιάννης από το Σεπόλια.

Ο Έλληνας σούπερσταρ του ΝΒΑ το έδειξε ξανά αυτό. Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο ξεκαθάρισε μετά την εμφατική του εμφάνιση απέναντι στους Wizards και τη νίκη των Bucks ότι δεν είναι ο Kobe Bryant και επισήμανε ότι είναι ένας παίκτης του μπάσκετ, ενώ ανέφερε ότι αυτό που τον ενδιαφέρει είναι να παίζουν οι Bucks σωστό μπάσκετ.

Ο Giannis πέτυχε ένα μεγάλο triple double, βάζοντας 31 πόντους, μαζεύοντας 15 ριμπάουντ και μοιράζοντας και 10 ασίστ και φυσικά οδηγώντας τα «ελάφια» στη νίκη με 133-122.

Μέσα σε όλα, έγραψε και ιστορία. Έφτασε τα τρία συνεχόμενα triple – double, κάτι το οποίο τον έφερε στην πρώτη θέση της σχετικής λίστας στην ιστορία των «ελαφιών», ξεπερνώντας τον μυθικό παίκτη της ομάδας και του ΝΒΑ, τον Kareem Abdul-Jabbar.

Μετά το ματς ο Giannis δεν… αυτοαποθεώθηκε και εξήγησε ότι δεν είναι ο Kobe Bryant.

Αναλυτικά ο Γιάννης Αντετοκούνμπο είπε: «Δεν είμαι ο Kobe (σ.σ.: Bryant). Προσπαθώ να είμαι ένας παίκτης του μπάσκετ. Δεν κοιτάω το ρολόι και λέω «είμαστε μπροστά με δύο ή πίσω με δύο πόντους, αφήστε με να πάρω το παιχνίδι». Προσπαθώ να πάρω τη σωστή απόφαση, τη σωστή στιγμή. Κάποιες φορές θα είναι να σκοράρω, κάποιες να πασάρω.

Αυτή τη στιγμή δεν με ενδιαφέρουν τα play offs. Με ενδιαφέρει το μπάσκετ που παίζουμε. Όταν έρθουν τα play offs θα προσπαθήσουμε να είμαστε έτοιμοι.

Απέχουμε ακόμη 30 ματς. Αν τα σκεφτόμαστε από τώρα, δεν θα έχουμε ενέργεια όταν θα έχει η ώρα. Ξέρω εμένα και τους συμπαίκτες μου, θα είμαστε έτοιμοι».

O «Greek Freak» μίλησε και για το επόμενη ματς με τους  Sixers και ανέφερε: «Περιμένω το ρεπό μου, να απολαύσω την πίτσα μου, το smoothie μου, τις φτερούγες μου. Και μόλις λάβω το πλάνο από τον προπονητή θα είμαι έτοιμος. Θα είμαστε έτοιμοι. Οι Sixers κάνουν μία απίθανη σεζόν. Θα είναι δύσκολο ματς. Να φύγουμε από τη Φιλαδέλφεια καλύτεροι, όχι να κερδίσουμε απαραίτητα, αλλά να φύγουμε έχοντας παίξει καλό μπάσκετ».