Με τον Γιάννη Αντετοκούνμπο να αγγίζει το triple double σε μόλις 30 αγωνιστικά λεπτά -είχε πρόβλημα με τα φάουλ- αλλά και συνολικά 7 παίκτες να κινούνται σε διψήφιες αποχρώσεις σκοραρίσματος, οι Milwaukee Bucks κατάφεραν να περάσουν από την «καυτή» Washington επικρατώντας των τοπικών Wizards με 135-134.

Πιο συγκεκριμένα, ο Έλληνας σούπερ σταρ σημείωσε 23 πόντους (8-15 σουτ, 0-2 τρίποντα, 7-8 βολές), 9 ριμπάουντ και 8 τελικές πάσες, αλλά το γεγονός πως αντιμετώπισε σοβαρό θέμα με τα προσωπικά του φάουλ -και μάλιστα αποβλήθηκε με 6- έβαλε δύσκολα στα «Ελάφια» κόντρα σε έναν πολύ καλό το τελευταίο φεγγάρι οργανισμό.

Ωστόσο, το tip του Brook Lopez με μόλις 7” για το απόλυτο φινάλε της αναμέτρησης -έστειλε τη διαφορά στους 4 (135-131)- ουσιαστικά καθάρισε την υπόθεση- νίκη, και βοήθησε τους Bucks να φτάσουν την 4η σερί τους νίκη -εν γένει 42- και να πλησιάσουν στις μόλις 2 τους δεύτερους Brooklyn Nets.

Εκτός του Γιάννη, σε τρομερή ημέρα ήταν επίσης και οι Jrue Holiday με 29 πόντους, 5 ριμπάουντ, 6 ασίστ και Donte DiVincenzo με 19 πόντους και 5-7 τρίποντα σε 20′, που κάλυψαν επάξια το κενό της απουσίας του Khris Middleton, ενώ ο Θανάσης Αντετοκούνμπο αγωνίστηκε 16 λεπτά και πρόλαβε να μετρήσει 3 πόντους με 0-2 σουτ και 3-4 βολές και από 1 ριμπάουντ και ασίστ.

Ουσιαστικά, μετά από 2 νίκες κόντρα στους Nets του Κevin Durant, ήρθε η σειρά και του Russell Westbrook -πάλαι ποτέ κολλητού φίλου και συμπαίκτη στους Thunder του KD– να ηττηθεί από τον back to back MVP και την αρμάδα του.

Φέτος, ο Γιάννης μετράει 3 νίκες σε ισάριθμα ματς κόντρα στον Brodie και τους Wizards, με τη συνολική διαφορά πόντων να αγγίζει μόλις το +8!

 

Δείτε τις φάσεις του αγώνα:

 

 

 

 

Μπορείτε να βρείτε τα πλήρη στατιστικά στοιχεία ΕΔΩ