Οι Μπακς κατάφεραν να γυρίσουν το παιχνίδι απέναντι στους Τίμπεργουλβς και τελικά να επικρατήσουν με 102-96 στο Μιλγουόκι. Το παιχνίδι πήγε να χαθεί πολύ εύκολα, λόγω των πολλών λαθών που έγιναν από τους παίκτες των γηπεδούχων, όμως ο Τζέισον Κιντ είχε σωστές αντιδράσεις και κατάφερε να κάνει τους παίκτες του να γυρίσουν το ματς.

Από τους πρώτους που μίλησαν για τις αποφάσεις του Κιντ ήταν ο Τζον Χένσον, ο οποίος σε δηλώσεις του μετά το παιχνίδι είπε χαρακτηριστικά: «Έκανα λάθος. Εγώ και ο Τόνι (σ.σ. Σνελ) δεν κάναμε αυτό που έπρεπε απέναντι στον Μπάτλερ. Έτσι, σωστά γίναμε αλλαγή». Ο τρίτος μετά τους Χένσον και Σνελ που έγινε αλλαγή ήταν ο Έρικ Μπλέντσο που έκανε κι εκείνος αρκετά λάθη που στοίχισαν στην ομάδα του. Στις δηλώσεις του, υποστήριξε: «Νιώθω πως είναι εξαιρετικό κοουτσάρισμα. Έκανε εξαιρετική δουλειά (ο προπονητής) που μας έκανε αλλαγή, από την στιγμή που κάναμε λάθη. Και όταν ξαναμπήκαμε ανταποκριθήκαμε εξαιρετικά».

Ο Τζέισον Κιντ κατά τη διάρκεια του αγώνα είχε αποσύρει και τον Γιάννη Αντετοκούνμπο στον πάγκο για τους ίδιους λόγους, με τον Έλληνα φόργουορντ να λέει μετά το παιχνίδι: «Μου αρέσει αυτό. Και πώς να το πω ευγενικά… Πρέπει να έχεις τα αρ…α για να το κάνεις αυτό. Κανείς δεν έχει ιδιαίτερη μεταχείριση στην ομάδα. Είμαστε εδώ για να κερδίσουμε και όλοι μας σεβόμαστε απόλυτα αυτό το γεγονός».

Ο προπονητής των Μπακς έκανε κι εκείνος δηλώσεις μετά το παιχνίδι, λέγοντας μεταξύ άλλων: «Ακόμα και ο Γιάννης μπορεί να κάνει λάθος. Ως ομάδα, δεν υπάρχει κάποιος που έχει ιδιαίτερη μεταχείριση. Έκανε ένα λάθος, κατάλαβε το λάθος και προχώρησε».