Η αλήθεια είναι ότι οι παίκτες των ομάδων του ΝΒΑ μπορεί να αισθάνονται κομματάκι σαν φυλακισμένοι στην φούσκα του Ορλάντο. Ε, δεν είναι και λίγο να είσαι κλεισμένος και μάλιστα εν μέσω δρακόντειων μέτρων προφύλαξης, λόγω του κορονοϊού.

Το περιβάλλον πάντως, στις εγκαταστάσεις της Disney στη Φλόριντα είναι μαγικό. Και οι εγκαταστάσεις είναι χλιδάτες και υπερλούξ. Και φυσικά οι παίκτες, οι προπονητές και τα μέλη των ομάδων έχουν όλες τις ανέσεις. Και τι ανέσεις. Βασιλικές…Μέχρι και κομμωτήρια έχουν.

Οι Γιάννης και Θανάσης Αντετοκούνμπο μάλιστα… τίμησαν για τα καλά τους κουρείς της «φούσκας».

Τα δυο αδέλφια Αντετοκούνμπο (στο Ορλάντο είναι και ο άλλος NBAer της οικογένειας, ο Κώστας, που παίζει στους Lakers) πήγαν στο κομμωτήριο.

Οι Γιάννης και Θανάσης ήθελαν να φρεσκάρουν κομματάκι τα κουρέματα που είχαν και φυσικά να μπουν με νέο λουκ στην μάχη της επανέναρξης του ΝΒΑ (τα ματς της επανεκκίνησης του κορυφαίου πρωταθλήματος του πλανήτη ξεκινάνε τα ξημερώματα της 31ης Ιουλίου).

Έτσι πήγαν για κούρεμα σε ένα από τα κομμωτήρια που έχουν στηθεί στην «φούσκα».

Οι Έλληνες παίκτες των Bucks χάρηκαν μάλιστα την διαδικασία και αυτό φαίνεται και από τις φωτό που έβγαλαν και τις οποίες τα «ελάφια» ανέβασαν στις επίσημες ιστοσελίδες της ομάδας στα social media.

 

TO POST TΩΝ BUCKS

 

 

ΟΙ ΕΙΚΟΝΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΥΡΕΜΑ ΤΩΝ ΑΝΤΕΤΟΚΟΥΝΜΠΟ