Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο συνεχίζει να σπάει όλα τα κοντέρ στο ΝΒΑ, να κάνει απανωτά ρεκόρ, να σπάει ρεκόρ και να πετυχαίνει ρεκόρ που μόνο μύθοι του καλύτερου πρωταθλήματος του πλανήτη είχαν κατορθώσει να πετύχουν ως τώρα. Και φυσικά συνεχίζει να ανεβαίνει την σκάλα της… ιεραρχίας του ΝΒΑ και να αποτελεί μέλος της ελίτ των σούπερ σταρ της μεγαλύτερης μπασκετικής βιομηχανίας.

Ο Ελληνας παίκτης των Μπακς έγινε μέλος τελευταία με τις επιδόσεις του και ενός μυθικού κλειστού κλαμπ του ΝΒΑ, στο οποίο ήταν μέχρι τώρα οι θρύλοι του αμερικανικού μπάσκετ, Λάρι Μπερντ και Ουίλτ Τσάμπερλεϊν και ο «βασιλιάς», Λεμπρόν Τζέιμς!

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο ήταν ο πρώτος σκόρερ, ο πρώτος ριμπάουντερ και ο πρώτος σε ασίστ φέτος στους Μπάκς, καθώς είχε μέσο όρο 27,7 πόντους, 12,5 ριμπάουντ και 5,9 ασίστ ενώ η ομάδα το Μιλγουόκι είχε 60 νίκες φέτος (ήρθε πρώτη στην Ανατολή στη κανονική περίοδο με ρεκόρ 60-22).

Οι μόνοι παίκτες που σε μια σεζόν ήταν πρώτοι σκόρερ, πρώτοι ριμπάουντερ και πρώτοι σε ασίστ στις ομάδες τους και οι ομάδες είχαν τουλάχιστον 60 νίκες ήταν οι  Λάρι Μπερντ (με τους Σέλτικς) , Ουίλτ Τσάμπερλεϊν (Σίξερς) και ο Λεμπρόν Τζέιμς (στο Μαϊάμι)!