Οι Bucks είναι αποφασισμένοι να κάνουν τα πάντα και να προσφέρουν γη και ύδωρ, αλλά μεγάλες μεταγραφές στον Γιάννη Αντετοκούνμπο για να τον κρατήσουν στο Milwaukee. Μάλιστα δημοσιεύματα του ESPN και του Clutchpoints.com ανέφεραν ότι τα «Ελάφια» έχουν αποφασίσει να μην βάλουν τον «Greek Freak» στην λίστα των ανταλλαγών φέτος ακόμα κι αν δεν υπογράψει τη ανανέωση του συμβολαίου του.

Ο Giannis έχει συμβόλαιο και για τη νέα σεζόν με το Milwaukee. Οι Bucks όμως, έχουν αποφασίσει να το ανανεώσουν από τώρα για επιπλέον 5 χρόνια και μάλιστα με ένα μυθικό ποσό.

Τα «Ελάφια» θα καταθέσουν πρόταση για max συμβόλαιο στον Έλληνα παίκτη με συνολικές αποβαλές που φτάνουν τα 254 εκατομμύρια δολάρια!

Ο Giannis ξεκαθάρισε μετά τον αποκλεισμό των Bucks από το Miami στα πλέι οφ της Ανατολής ότι δεν θέλει να φύγει.

Βέβαια, ο Αντετοκούνμπο αποτελεί μήλον της έριδας για όλες τις μεγάλες ομάδες του ΝΒΑ όπως οι Lakers, οι Warriors, το Miami κ.α. που φαίνονται αποφασισμένοι να του στρώσου χρυσό χαλί για να τον αποκτήσουν. Έτσι αν έρθουν μεγάλες προσφορές, τότε κανείς δεν ξέρει αν θα εμμείνει στα όσα είπε μετά το «χαστούκι» από το Miami.

Από την άλλη, πάντως, οι Bucks είναι αποφασισμένοι να κινήσουν γη και ουρανό για να τον πείσουν να μείνει.

Στο πλαίσιο αυτής της προσπάθειας δείχνει να είναι και το σενάριο που λέει ότι δεν θα τον βάλουν στην λίστα ανταλλαγών ακόμα κι αν δεν δεχτεί να υπογράψει την επέκταση του συμβολαίου του.

Τα δημοσιεύματα αναφέρουν ότι οι Bucks δεν θα πτοηθούν από το «όχι» του Αντετοκούνμπο στην πρόταση για max συμβόλαιο. Αν γίνει αυτό θα κάνουν ηχηρότατες μεταγραφές θα του δείξουν ότι θα φτιάξουν μια πανίσχυρη ομάδα με εκείνον ηγέτη και ελπίζουν ότι θα του αλλάξουν την απόφαση, θα τον κάνουν να υπογράψει νέο συμβόλαιο και να μείνει.