Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο πάει φουλ για να κάνει το back to back και να αναδειχθεί και φέτος MVP του ΝΒΑ. Ο Ελληνας σταρ των Bucks και της μεγαλύτερης βιομηχανίας μπασκετικού θεάματος του πλανήτη είναι και πάλι φέτος φαβορί για να πάρει τον τίτλο του MVP του ΝΒΑ για δεύτερη συνεχή σεζόν.

Αλλος στη θέση του ίσως να κοιμόταν και να ξύπναγε μ’ αυτή τη σκέψη. Να είχε εμμονή με το όλο θέμα και να ήθελε όσο τίποτα να το δει να γίνεται πραγματικότητα. Ο «Greek Freak» όμως, δεν ανήκει σε αυτή την κατηγορία.

Ο Ελληνας σταρ του ΝΒΑ και των Μπακς κοιτάει στο τέλος του φετινής διαδρομής του καλύτερου πρωταθλήματος του πλανήτη.

Ο διακαής του πόθος δεν είναι ο τίτλος του Πολυτιμότερου Παίκτη της σεζόν. Άλλος είναι και μάλιστα είναι ο απόλυτος πόθος όλων των παικτών των μεγάλων ομάδων. Ο Γιάννης δεν ονειρεύεται τον τίτλο του MVP. Ονειρεύεται τον απόλυτο τίτλο. Αυτόν του πρωταθλητή και «βασιλιά» του ΝΒΑ.

Ο Ελληνας σούπερ σταρ των Bucks μίλησε στoυς δημοσιογράφους στο Ορλάντο. Και ρωτήθηκε φυσικά για τον τίτλο του MVP του NBA.

Ο Giannis ξεκαθάρισε όμως, ότι το μυαλό του δεν είναι εκεί.

Είναι στο πως θα σηκώσει το τρόπαιο του πρωταθλητή του Αμερικανικού πρωταθλήματος, μια χαρά που έχουν να την γευτούν τα «ελάφια» 49 ολάκερα χρόνια: «Πολλοί θα μιλάνε για τον MVP και το συγκεκριμένο βραβείο. Αλλά δεν είναι ο βασικός μου στόχος. Θέλω να γίνω καλύτερος, να κερδίσουμε πολλά παιχνίδια και στο τέλος να κερδίσουμε και το… μεγάλο τρόπαιο, το οποίο κέρδισαν οι Bucks τελευταία φορά το 1971».